Retail

sectoren

Ontdek wat we voor de retail sector kunnen betekenen.

Interactieve Digital signage voor retail

Interactie is tegenwoorden hét codewoord. Consumenten vinden het een evidentie om via een touch screen alle mogelijke info onmiddellijk te kunnen raadplegen. Door gepersonaliseerde inhoud op maat van je klant aan te bieden, maak je vandaag het verschil.

Ontdek in onze ‘digital signage voor retail’ brochure hoe je van digital signage gebruik kan maken in jouw zaak.

Promotie Pixlip Frames

Zet je boodschap in het licht

Een verlicht frame of lightbox is een ideale manier om je boodschap op een beurs, in je winkel of in je toonzaal in de spotlights te zetten. Je foto wordt verlicht op een prachtige manier en trekt ongetwijfeld de aandacht. Het is dus uiterst geschikt als reclame- of communicatiemiddel.

Mirror Touch

Het toppunt van interactie: Spiegels die informatie weergeven, de kijkervaring verbeteren en de kijker in staat stellen om bepaalde acties uit te voeren. 

Wat de spiegels magisch maakt, is de nieuwe samenvoeging van traditionele technologie: het bereik van mogelijkheden voor een magische spiegel variëren van een eenvoudige nieuwsaggregator (weer, tijd, tweets) tot zeer aangepaste, winkelspecifieke acties zoals het bellen van een verkoopvertegenwoordiger of het aanvragen van nieuwe pasmaten.

Tangible Objects

Laat je klant alle mogelijkheden van je product ontdekken

Plaats je producten op en digitale tafel waardoor ze uniek gedifferentieerd en geïdentificeerd worden. De contextinformatie wordt onmiddellijk weergegeven en de klant kan alle andere mogelijkheden van je product naar hartelust ontdekken.

Point-of-Sale Materiaal

Uw klanten schakelen tijdens hun klantreis voortdurend tussen online en offline kanalen. Je point-of-sale blijft echter een belangrijk kanaal in het traject van de klant. Het is de plaats waar je consumenten  je merk en producten kunnen ervaren en zich ermee kunnen verbinden. Hoogwaardige, kwalitatieve POS-materialen onder de vorm van roll ups, posters en vloerstickers spreken je publiek aan en inspireren hen om nieuwe producten aan te kopen.

Promotie POS Displays
Promotie Etalage Display

Je etalage als eerste verkoopmiddel

Met een digitaal scherm in je etalage kan je je voorbijgangers laten zien hoe innovatief, speciaal en verscheiden je aanbod is. Toon een heel nieuw gamma aan producten op je display, zodat een potentiële klant telkens een ander beeld te zien krijgt, geïnspireerd raakt en zo je zaak binnen stapt.

Je verkoop in goeie banen leiden met digitale assistentie

Je verzamelt je met je klant rond interactieve displays op grote muren of aan een tafel om virtueel te winkelen. Je kan je klant onmiddellijk alle mogelijkheden van je gamma laten ontdekken en hem inspireren met beelden die heel nauw aansluiten bij de realiteit. Het is de ideale manier om je klant te overdonderen en helemaal overtuigd te maken van je product!

Interactie Assisted Selling

Weersgebonden signage

Toon een warme wafel bij gure wind of regen, en laat je publiek smelten voor je ijsjes wanneer de zon terug te voorschijn komt. Om maar een voorbeeld te geven van hoe je  kan inspelen op veranderende weersomstandigheden en zo exact het juiste product in de kijker te zetten.

Overal informeren met mobiele schermen

Een mobiel scherm kan je daar plaatsen exact waar je publiek voorbij gaat en waar het zeker de aandacht trekt.

Het kent vele toepassingen, zoals:

Verhuur als publiciteitsruimte
Een promotie in de verf zetten tussen de winkelrekken
Een informatiebord op je kantoor
De aandacht trekken naar je beursstand
Je klant verrassen met een welkomstscherm
De weg tonen naar je winkel of beursstand

Klantbeleving Videowall

Indruk maken in je showroom

Opvallend communiceren, aandacht vragen en indruk maken? Een videowall bijvoorbeeld is daartoe een uitstekend middel, want de communicatiekracht is enorm! Hij schept bovendien een unieke sfeer, en laat je klant overdonderen met een wow-effect.

Zelf onze digital signage ontdekken?

Op de Ye Visual Experience Days kan je alle voordelen en mogelijkheden van interactieve digital signage ontdekken. Laat je inspireren en word een voorloper in jouw sector! Inschrijven kan via onderstaande knop.

Klaar om je promotie een duwtje te geven?

Aarzel niet om ons te contacteren!

Leg ons gerust je vraag of je probleem voor, wij hebben de nodige expertise in huis en helpen je met veel plezier verder!