Hospitality

sectoren

Ontdek wat we voor de hospitality sector kunnen betekenen.

Gamification

Gamification (speltheorie)

Gamification is een sjiek om het gebruik van spelprincipes en / of -elementen in een niet-spelcontext te benoemen. In de detailhandel kan gamification worden gebruikt als incentive om tot aankopen over te gaan.  Wees slim als ondernemer en bied deze voordelen enkel in de winkel aan. Het gamification-aspect maakt het leuk voor de gebruiker, verhoogt het gevoel van beloning en trekt de aandacht van andere voorbijgangers. 

Personaliseer je raampartijen

Laat je huisstijl terug komen op verschillende manieren zoals je raampartijen, en je neemt je klant meer mee in je verhaal.  Raamstickers zijn ook ideaal om een specifieke sfeer te creëren in kamers, zorgen voor de nodige privacy zodat een klant of patiënt zich comfortabeler voelt.

Klantbeleving Raamstickers

Vrijstaande touch schermen

Een vrijstaand touch scherm is een echte eyecatcher en werkt even makkelijk als een tablet. 

Terwijl jij een andere klant helpt, is de volgende al snel bezig op het scherm dat zo een ideale eerste informatiebron vormt. 

Toeristen kunnen van live-kaarten worden voorzien of makkelijk een blik werpen op een bepaalde buurt.

Maak je presentatie extra aantrekkelijk door op een groot formaat je voorstelling te doen.

Geef je ruimte een eigen stijl

Ontwerp eigen behang met je bedrijfslogo, een uniek design of een inspirerende afbeelding in lijn met je communicatiestrategie. Showrooms, kantoorruimtes of beursstands krijgen op die manier een eigen stijl en worden een aangename ruimte om in te vertoeven.

Klantbeleving Wandbekleding
Informeren Wayfinding

Wayfinding

Waar situeert zich bedrijf X? Op welke verdieping bevind ik mij? Waar is de badkamer? Waar kan ik een bepaald restaurant vinden?

Interactieve wegenkaarten en bewegwijzeringkiosken zijn een snel en eenvoudig middel voor bezoekers om hun bestemming te vinden. En omdat leveranciers altijd op het laatste moment bedrijfsinformatie wijzigen, zorgt het digitaliseren van de kaart ervoor dat de inhoud altijd up-to-date is.

Klaar om je promotie een duwtje te geven?

Aarzel niet om ons te contacteren!

Leg ons gerust je vraag of je probleem voor, wij hebben de nodige expertise in huis en helpen je met veel plezier verder!