Onderwijs

sectoren

Ontdek wat we voor het onderwijs kunnen betekenen.

Interactief vergaderen

Plaats een Interactive Touch Display in vergaderruimtes en klaslokalen en magie creëren met deze ultieme presentatietool. Geef training, presenteer en brainstorm op een interactieve manier! De flexibele werkgereedschappen kunnen worden aangepast aan jouw manier van werken!

Projecteer video’s, afbeeldingen en audiobestanden die zijn opgeslagen op je smartphone, tablet, laptop of pc rechtstreeks naar het scherm. Bestanden kunnen eenvoudig worden gedeeld tussen de display en een onbeperkt aantal externe apparaten.

De Interactive Touch Display beschikt bovendien over de meest duurzame en robuuste aanraaktechnologie die beschikbaar is: 10-point infrared touch technologie.

Informeren Meeting Pad
Informeren Wayfinding

Wayfinding

Waar situeert zich bedrijf X? Op welke verdieping bevind ik mij? Waar is de badkamer? Waar kan ik een bepaald restaurant vinden?

Interactieve wegenkaarten en bewegwijzeringkiosken zijn een snel en eenvoudig middel voor bezoekers om hun bestemming te vinden. En omdat leveranciers altijd op het laatste moment bedrijfsinformatie wijzigen, zorgt het digitaliseren van de kaart ervoor dat de inhoud altijd up-to-date is.

Steeds up-to-date informatie verschaffen

Je kan deze schermen even goed aan de ramen van je horecazaak plaatsen en op die manier de voorbijgangers informeren.

Een groot deel van de klanten in horecazaken zegt dat een eenvoudig te lezen menu één van hun grootste prioriteiten is. Een digitaal menuboard verhelpt dit probleem.  De inhoud van de digitale schermen kan op voorhand worden ingepland, zodat de schermen de hele dag door automatisch worden aangepast om aan de behoeften van de klanten te voldoen. Je kan echter ook steeds à la minute je menu wijzigen. Handig als je een gerecht niet meer in voorraad hebt of net wenst aan te prijzen!

Onderwijs

Tot in het kleinste kamertje

In werkelijk alle ruimtes kan je promotie voeren en informeren. Of het nu gaat over posters met reclame voor je event of een video impressie van je concert, je kan het kenbaar maken tot in het kleinste kamertje. Het is de plaats waar iedereen een beetje tijd voor zichzelf neemt en dus de tijd heeft om je boodschap rustig te bekijken.

Klaar om je promotie een duwtje te geven?

Aarzel niet om ons te contacteren!

Leg ons gerust je vraag of je probleem voor, wij hebben de nodige expertise in huis en helpen je met veel plezier verder!