Overheid

sectoren

Ontdek onze oplossingen voor de overheidssector

Vrijstaande touch schermen

Een vrijstaand touch scherm is een echte eyecatcher en werkt even makkelijk als een tablet. Een bezoeker is al snel bezig op het scherm dat zo een ideale eerste informatiebron vormt. 

Toeristen kunnen van live-kaarten worden voorzien of makkelijk een blik werpen op een bepaalde buurt.

Maak daarnaast je presentatie extra aantrekkelijk door op een groot formaat je voorstelling te doen.

Outdoor Visibility Outdoor Freestanding

Bewegend beeld valt op

Digital signage heeft minstens evenveel nut bij buitengebruik als bij binnengebruik. De displays die voor outdoor gebruik worden aangeboden zijn voorzien van een beschermende behuizing, waardoor de schermen niet enkel bestand zijn tegen weer en wind, maar ook nog eens extra verstevigd zijn tegen vandalisme.

Verder wordt gebruik gemaakt van ultra high brightness panelen. Hierdoor is je boodschap, die buiten wordt getoond, ook leesbaar in direct zonlicht.

Wayfinding

Waar situeert zich afdeling X? Op welke verdieping bevind ik mij? Waar is het toilet? 

Interactieve wegenkaarten en bewegwijzeringkiosken zijn een snel en eenvoudig middel voor bezoekers om hun bestemming te vinden. Het digitaliseren van de kaart zorgt er bovendien voor dat de inhoud altijd up-to-date is.

Informeren Wayfinding

Digital signage voor overheid

Tekst

Zelf onze digital signage ontdekken?

Op de Ye Visual Experience Days kan je alle voordelen en mogelijkheden van interactieve digital signage ontdekken. Laat je inspireren en word een voorloper in jouw sector! Inschrijven kan via onderstaande knop.

Klaar om je promotie een duwtje te geven?

Aarzel niet om ons te contacteren!

Leg ons gerust je vraag of je probleem voor, wij hebben de nodige expertise in huis en helpen je met veel plezier verder!