Nieuws van (groot) formaat:

Ye Print op nieuwe locatie

Evelyne Vandekerckhove versterkt onze equipe

 

Ye Print verhuist eind maart naar een performant bedrijfspand in Ingelmunster (West-Vlaanderen).  Deze nieuwe en vlot bereikbare locatie biedt alle mogelijkheden om onze groei te bestendigen en  in te spelen op de uitdagingen die de grafische sector ons vandaag en in de toekomst biedt.  In de showroom krijg je als klant de kans om de verschillende systemen, materialen en grootformaat printoplossingen te aanschouwen, voelen en ruiken. Je vindt er ongetwijfeld de juiste oplossing voor jouw project. Haarscherp, met een hoge printkwaliteit, ecologisch verantwoord en snel geleverd; dat spreekt voor zich.

Maar er is meer: Evelyne Vandekerckhove, echtgenote van zaakvoerder Thomas Dhondt, vervoegt op 1 maart het team van Ye Print. Ze fungeert als rechtstreeks aanspreekpunt voor de klant en staat garant voor de opvolging van jouw orders.  Met de komst van Evelyne onderstreept Ye Print haar professionele aanpak, gekoppeld aan een familiale benadering.

Thomas, Evelyne en de volledige Ye Print-equipe denken graag samen met je mee over de optimale grootformaat printoplossingen voor uw onderneming, diensten of evenement. Aarzel dus niet om ons jouw wensen voor te leggen. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Bekijk dan alvast de talrijke referenties op onze website!

 

Praktisch:

Onze nieuwe locatie bevindt zich vanaf april op volgend adres:

Oostrozebekestraat 188 – 8770 Ingelmunster

Evelyne is bereikbaar via volgende contactgegevens:  Evelyne@yeprint.com