Touchtafels - Ye Visual

Engage, inform and entertain your audience

Digitale Touchtafels

Stel je product visueel voor

Met een touchtafel kan je een project of product veel beter visualiseren en zo je verkoopsgesprek optimaliseren.

Al je info digitaal en op 1 plaats

Heel intuïtief kunnen al je soorten materialen, projecten, brochures,… op 1 touchscreen worden bekeken.

Ongelooflijk gebruiksgemak

Speel video’s af, zoom in op foto’s, plaats info naast elkaar & vergelijk,… En dat door meerdere gebruikers tegelijk.

Waarom touchtafels?

Herken je deze challenges?

Je product voorstellen op een unieke manier
Video afspelen

Dan zijn touchtafels echt iets voor jou:

Alle productinfo steeds up-to-date Een heel visuele manier van voorstellen Interactieve begeleiding naar de juiste keuze Tegelijk informeren en entertainen Met een muisklik info toevoegen Je info steeds ter beschikking van je publiek Een moderne uitstraling voor je zaak

Wees dan je concurrentie voor met touchscreen tafels!

Hoe?

Stel je boodschap op een visuele manier voor!

Er zijn digitale touchscreen oplossingen voor elke sector! Wij maken je applicatie volledig op maat en samen kiezen we de juiste kiosk voor jouw toepassing. Wij leveren en installeren en jij kan starten! 

Wij maken jouw touch applicatie in sneltempo: Zonder coderen en in je eigen huisstijl. Na een training krijg je toegang tot het cloudbased portaal. Zo kan je zelf makkelijk content aanvullen!

We analyseren telkens uitvoerig met welk type scherm jij het best geholpen bent. Vrijstaand, muurbevestiging, ingebouwd, binnen of buiten,..

We leveren en installeren jouw tafel met de grootste zorg. Aansluiten op de stroom en netwerk en jouw klanten kunnen direct starten.

22

verschillende modellen

5

schermformaten

2 jaar

fabrieksgarantie

tot 600 nits

helderheid schermen

objectherkenning

Breng je producten tot leven!

Met Object Recognition ga je nog een stap verder

Breng je producten tot leven met onze objectherkenning technologie. Een volledig nieuwe verbinding tussen digitale inhoud, het object en de gebruiker. Het digitale wordt tastbaar. Verken nieuwe manieren van communicatie en interactie. Maak het speels, begrijpelijk en modern.

Productvergelijking Auto's - Object Recognition
Video afspelen

Gebruikers hebben direct toegang tot de juiste info door simpelweg een fysiek object op het scherm te plaatsen. Meteen verschijnt ernaast meer informatie in de vorm van media, widgets of apps, die vervolgens via multitouch vingerbediening kunnen worden bediend.

Wanneer meerdere objecten op het touchscreen worden geplaatst, kunnen vergelijkbare parameters duidelijk naast elkaar worden geplaatst. Maak bijvoorbeeld gebruik van deze functie in je verkooppunt om je klanten op de voordelen van je producten te wijzen.

De objecten kunnen eender waar op het scherm worden geplaatst en door meerdere personen tegelijk worden bediend. Ook kan er worden gefilterd, gedraaid of ingezoomd. Alle informatie verschuift bovendien telkens mee met het object. On-demand wordt aan de gebruiker exact de inhoud weergegeven die hij wenst.

Laat je inspireren!

Ik ben benieuwd naar mijn oplossing op maat!

Multitouch displays with object recognition

waarom ye visual?

Waarom kiezen voor ons?

Powered by INTUIFACE

Als Intuiface Expert maken wij in recordtijd interactieve en doelgerichte touchscreen-ervaringen, gekoppeld aan de nieuwste digitale technologieën.

Intuiface

Onze software tools

Interactiviteit is een must. Onze developers ontwikkelen intuïtieve applicaties die helemaal passen binnen jouw concept en doel.

Analytics platform

Elk interactief project heeft een doel: verkopen, inspireren, opleiden,… De Analytics verzamelen relevante data en helpen je inzicht te krijgen in het bereiken van je doel.

Partners & samenwerkingen

We gaan telkens voor de nieuwste vormen van interactiviteit. We werken dan ook enkel samen met partners die ons deze missie helpen volbrengen.

Pas zelf content aan

Tijdens de training leer je de functionaliteiten van het Content Management Systeem kennen en leer je zelf een boodschap maken, delen en beheren.

testimonials

Wat zeggen onze klanten?

Ik wil meer weten over touchtafels

Safety first

Oplossingen voor de 1,5 meter-economie

Ook veilig te gebruiken in deze uitdagende tijden

Infozuilen - Touchpen Dispenser

Touchpen Dispenser

Met een touchpen kan je een touchscreen bedienen zonder het apparaat aan te raken. De gebruiker trekt een touchpen uit de dispenser. na enkele seconden wordt een nieuwe touchpen via een gemotoriseerd mechanisme naar buiten geduwd.

Infozuilen - Hand Sanitizer

Hand Sanitizer

De touchfree desinfectie dispenser standaard heeft een reservoir van maar liefst 5 liter. Dit houdt in dat er 5000 keer de juiste hoeveelheid desinfactiemiddel kan worden vrijgegeven. Stand alone gebruik of in combinatie met andere schermen.

Infozuilen - Schoonmaakmiddelen

Schoonmaakmiddelen

Het is belangrijk dat ook touchscreens af en toe worden ontsmet. Hiervoor gebruik je het best deze specifieke producten: alcohol spray en anti static cleaner. Deze producten kan je samen met je touchscreen bestellen.