Interactieve Showroom - Ye Visual

Maak van je showroom een Experience Center

Reinvent the way you deliver your content

Zet je merkidentiteit kracht bij

Door je producten op een uiterst unieke manier voor te stellen profileer je je als een voorloper in je sector.

Visual storytelling

Je klant wordt meegenomen in een spektakel van beeld en geluid, met als resultaat een onvergetelijke beleving!

Inspireer, informeer & activeer

Het entertainment-gehalte prikkelt en stimuleert je klant eindeloos. Het resultaat is boost voor je verkoop.

interactie in je toonzaal

De showroom van de toekomst:

Video afspelen

Dan is een digitale toonzaal zeker iets voor jou: Alle productinfo steeds up-to-date Een heel visuele manier van voorstellen  Interactieve begeleiding naar de juiste keuze Tegelijk informeren en entertainen Met een muisklik info toevoegen Je info steeds ter beschikking van je publiek Een moderne uitstraling voor je zaak

Ga ook voor een moderne uitstraling en echte interactie

Hoe?

Overweldig je publiek met een oplossing op maat

Er zijn digitale touchscreen oplossingen voor elke sector! Wij maken je applicatie volledig op maat en samen kiezen we de juiste hardware voor jouw toepassing. Wij leveren en installeren en jij kan starten! 

Wij maken jouw touch applicatie in sneltempo: Zonder coderen en in je eigen huisstijl. Na een training krijg je toegang tot het cloudbased portaal. Zo kan je zelf makkelijk content aanvullen!

We analyseren telkens uitvoerig met welk type scherm jij het best geholpen bent. Vrijstaand, muurbevestiging, ingebouwd, binnen of buiten,..

We leveren en installeren jouw tafel met de grootste zorg. Aansluiten op de stroom en netwerk en jouw klanten kunnen direct starten.

Laat je inspireren!

Thumbnail Interactieve Showroom Triumph-01
Video afspelen

86

verschillende modellen

12

schermformaten

tot 3 jaar

fabrieksgarantie

tot 4000 nits

helderheid schermen

waarom ye visual?

Waarom kiezen voor ons?

Powered by INTUIFACE

Als Intuiface Expert maken wij in recordtijd interactieve en doelgerichte touchscreen-ervaringen, gekoppeld aan de nieuwste digitale technologieën.

Intuiface

Onze software tools

Interactiviteit is een must. Onze developers ontwikkelen intuïtieve applicaties die helemaal passen binnen jouw concept en doel.

Analytics platform

Elk interactief project heeft een doel: verkopen, inspireren, opleiden,… De Analytics verzamelen relevante data en helpen je inzicht te krijgen in het bereiken van je doel.

Partners & samenwerkingen

We gaan telkens voor de nieuwste vormen van interactiviteit. We werken dan ook enkel samen met partners die ons deze missie helpen volbrengen.

Pas zelf content aan

Tijdens de training leer je de functionaliteiten van het Content Management Systeem kennen en leer je zelf een boodschap maken, delen en beheren.

Ervaar zelf de digital signage beleving!

testimonials

Wat zeggen onze klanten?

Safety first

Oplossingen voor 1,5 meter-economie

Ook veilig te gebruiken in deze uitdagende tijden

Infozuilen - Touchpen Dispenser

Touchpen Dispenser

Met een touchpen kan je een touchscreen bedienen zonder het apparaat aan te raken. De gebruiker trekt een touchpen uit de dispenser. na enkele seconden wordt een nieuwe touchpen via een gemotoriseerd mechanisme naar buiten geduwd.

Infozuilen - Hand Sanitizer

Hand Sanitizer

De touchfree desinfectie dispenser standaard heeft een reservoir van maar liefst 5 liter. Dit houdt in dat er 5000 keer de juiste hoeveelheid desinfactiemiddel kan worden vrijgegeven. Stand alone gebruik of in combinatie met andere schermen.

Infozuilen - Schoonmaakmiddelen

Schoonmaakmiddelen

Het is belangrijk dat ook touchscreens af en toe worden ontsmet. Hiervoor gebruik je het best deze specifieke producten: alcohol spray en anti static cleaner. Deze producten kan je samen met je touchscreen bestellen.