Outdoor visibiliteit

HOE WE HET DOEN

Hoe ga je voor maximale outdoor visibiliteit?

Ook buiten je zaak is het belangrijk om in de aandacht te blijven.

Je buitenreclame herinnert voorbijgangers op elk uur van de dag aan het bestaan van je onderneming. Het gaat dus om een belangrijke, permanente promotie voor je activiteiten, en het zorgt er voor dat die voorbijganger ooit klant wordt. 

Outdoor Visibility Outdoor Freestanding

Bewegend beeld valt op

Digital signage heeft minstens evenveel nut bij buitengebruik als bij binnengebruik. De displays die voor outdoor gebruik worden aangeboden zijn voorzien van een beschermende behuizing, waardoor de schermen niet enkel bestand zijn tegen weer en wind, maar ook nog eens extra verstevigd zijn tegen vandalisme.

Verder wordt gebruik gemaakt van ultra high brightness panelen. Hierdoor is je boodschap, die buiten wordt getoond, ook leesbaar in direct zonlicht.

Zet je etalage in de kijker

Of je winkel of shop nu gelegen is in een drukke winkelstraat of in een rustige steeg: je etalage is telkens een belangrijke aandachtstrekker voor (potentiële) klanten. Zorg ervoor dat je etalage nog meer  in de schijnwerpers staat dankzij de bewegende beelden op bijvoorbeeld een digitale poster en laat zo je product of merk je publiek nog beter aanspreken.

Outdoor Visibility Shop Window Ultra High Brightness
Outdoor Visibility Stoepborden en Beachflags

Zichtbaarheid in het straatbeeld

Een effectieve en betaalbare manier om op allerlei plaatsen reclame-uitingen te laten zien zijn stoepborden en beachflags. Naast een plekje buiten op de stoep misstaan deze items niet op een beurs of op andere indoor evenementen. Welke toepassing je ook kiest, je bent ervan verzekerd dat je met een beachflag of een stoepbord een echte blikvanger hebt voor het grote publiek. 

Benut je gevel ten volle

Het spandoekframe is al jaren een vaak ingezet product bij evenementen en op beurzen. Het is eveneens een eenvoudige manier om je gevel als reclameobject te gebruiken langs een drukkere weg. Je bevestigt een spandoek in het frame met elastische spanners. Zo kan het doek ook bij wind tegen een stootje en blijft de boodschap van jouw klanten steeds goed zichtbaar voor voorbijgangers.

outdoor visibility geveldoeken
Outdoor Visibility Asfaltsticker

Zichtbaarheid op evenementen

Een asfaltsticker is ideaal om te gebruiken op vlakke ondergronden, zoals asfalt, beton of straatstenen, bijvoorbeeld in winkelstraten of op festivals en sportwedstrijden. Onderzoek toont aan dat reclame op vloeren de verkoop tot maar liefst 50% kan verhogen. We kijken immers instinctief naar onze voeten om struikelen te voorkomen. Daar komt bij dat ons gezichtsveld nog meer naar beneden is gericht door het massaal gebruik van onze smartphone. Is de actie weer afgelopen? Dan verwijder je de sticker ook gemakkelijk weer zonder lijmresten achter te laten.

Visibiliteit in alle weersomstandigheden

Verhoog de aantrekkingskracht van musea of tentoonstellingen door het plaatsen van digitale schermen aan de buitenkant van gebouw. Laat je bezoekers op een interactieve manier kennis maken met de artiesten, kunstenaars of werken die getoond worden op je expo. Dankzij digitale posters, touch displays en video walls kan je een eerder statische omgeving makkelijk omtoveren tot een wereld vol beleving.

Wallmounted Outdoor

Trek je huisstijl door tot buiten

Ook je raampartijen zijn een belangrijke tool om zichtbaarheid te geven, of deze net te verhinderen. De manieren om raamstickers te gebruiken zijn zeer divers. Je kunt ze bijvoorbeeld gebruiken om privacy te genereren in bespreek- en behandelruimtes. Even goed kan je je huisstijl langs je ramen door trekken en zodoende de blik van voorbijgangers vangen. 

Ook klaar om je outdoor visibility te verhogen?

Aarzel niet om ons te contacteren!

Leg ons gerust je vraag of je probleem voor, wij hebben de nodige expertise in huis en helpen je met veel plezier verder!