Naamsbekendheid

Hoe we het doen

Hoe creëer je naamsbekendheid en ondersteun je je merk?

De herhaling via alle mogelijke kanalen van je merk of naam in een welbepaalde huisstijl zorgt voor naamsbekendheid en maakt dat je top of mind blijft bij potentiële klanten.

Bij de aankoop van een product is iedereen geneigd een een bekende leverancier te verkiezen boven een minder bekende. Onbewust gaat men er immers van uit dat een bekende aanbieder meer zekerheid biedt als het gaat om kwaliteit en garanties.

Evenzeer is iedereen al eens op zoek naar iets waar hij tot voor kort nog nooit een exemplaar van had gekocht. Als je als leverancier dan al een aantal keer in het beeld bent geweest van die consument, is de kans heel groot dat hij op dat moment bij jou zal aankopen.

Naamsbekendheid en is dus van groot belang voor iedereen in eender welke business.

Merkondersteuning Wagenbelettering

Ook onderweg opvallen

Het beletteren van je auto is een van de meest effectieve en voordelige reclamevormen die je kan inzetten. Ben je veel onderweg, sta je vaak in de file of parkeer je je wagen dikwijls aan de straatkant? Dan is een opvallende reclameboodschap de ideale oplossing om meer naambekendheid te verwerven. Daarnaast is het ook een zeer betaalbare en vooral rendabele manier van adverteren: je hoeft slechts éénmaal te investeren om jarenlang van de voordelen te kunnen genieten.

Versterk je verhaal

Als merk het juiste doelpubliek bereiken, vergt de nodige creativiteit. Niet wát je maakt is belangrijk, maar waarom je het maakt. Waarom zouden mensen jouw product kopen, en niet dat van je grootste concurrent? Ondersteun dan ook je verhaal met bewegende beelden en creëer een leuke sfeer met digitale posters.

Merkondersteuning Digitale Posters

Maak gebruik van de kracht van video

Het menselijk brein verwerkt veel sneller beelden dan tekst, een bewegend beeld trekt veel meer de aandacht en met video’s kan je je doelgroep persoonlijk gaan benaderen. Videomarketing is dan ook heel populair. Jij kan ook je merk versterken door je online video’s ook in je fysieke winkelpunten via vrijstaande digitale displays of videowalls.

Exposeer efficiënt op een beurs

Exposeren kan uiterst effectief zijn om je merk zichtbaar te maken bij honderden mensen in je doelgroep. Het is niet altijd een kwestie van ‘nu we er zijn, komen de mensen vanzelf’. Je moet meer doen om mensen naar je stand te krijgen en ze daar lang genoeg te houden om je merk te leren kennen en je boodschap te kunnen overbrengen.

Maak gebruik van sprekende beelden en creëer de ultieme beleving op je beursstand.  

Merkondersteuning Beursstand
merkondersteuning gevelreclame

Maak van je gebouw je visitekaartje

Branding kan je overal toepassen. Toon je merknaam zowel binnen in je lobby met textielframes als buiten op de gevel met spandoeken of reclameborden. Wij brengen jouw sterk grafisch ontwerp tot leven met gigantische prints en geven zo meer bekendheid aan je naam!

Wil jij ook graag extra naamsbekendheid of visuele merkondersteuning?

Aarzel niet om ons te contacteren!

Leg ons gerust je vraag of je probleem voor, wij hebben de nodige expertise in huis en helpen je met veel plezier verder!