LARGE FORMAT PRINTING

Ye Visual - Wat We Doen

Print biedt een zee aan mogelijkheden!

Communicatie mag dan al veel via digitale schermen verlopen, printwerk zal altijd blijven bestaan en van grote betekenis blijven. Je kan nu eenmaal niet overal een scherm gaan hangen, en print biedt nog steeds oneindig veel mogelijkheden.

 

Promotie voeren en aandacht trekken

Zet je boodschap in het licht door het gebruik van een lightbox, trek de aandacht met opvallende vloerstickers, of plaats eenvoudigweg een roll up om een promotie kenbaar te maken.

Previous
Next
Previous
Next

Klantbeleving verhogen

Investeer in de klantbeleving en zorg voor een aangename sfeer in een mooi kader door gebruik te maken van bijvoorbeeld raamfolies, fotobehang of akoestische panelen.

Zo laat je je klant langer in je zaak vertoeven, wat zich uiteindelijk vertaalt in een betere verkoop!

Outdoor visibiliteit verbeteren

Kies voor een spandoek aan je gevel, belettering van je etalage, opvallende beachflags, of word gezien met outdoor vloerstickers, en herinner voorijgangers aan het bestaan van je zaak.

Previous
Next
Previous
Next

Informeren van je klant en personeel

Plaats een krijtbord aan de ingang van je zaak, informeer met posters op groot formaat, of ga voor een opvallend paneel aan je bouwwerf om je cliënteel, bezoekers, geïnteresseerden of werknemers efficiënt te informeren.

Naamsbekendheid vergroten

Voorzie je wagens van voertuigbelettering, zorg voor een aantrekkelijke beursstand, of maak gebruik van een spandoekframe en blijf je top of mind blijft bij potentiële klanten.

 

Previous
Next

Klaar om je promotie een duwtje te geven?

Aarzel niet om ons te contacteren!

Leg ons gerust je vraag of je probleem voor, wij hebben de nodige expertise in huis en helpen je met veel plezier verder!