LARGE FORMAT PRINTING

Ye Visual - Wat We Doen

Communicatie mag dan al veel via digitale schermen verlopen, printwerk zal altijd blijven bestaan en van grote betekenis blijven. Je kan nu eenmaal niet overal een scherm gaan hangen, en print biedt nog steeds oneindig veel mogelijkheden.

We verliezen onze eerste liefde, het groot formaat printwerk, dan ook allerminst uit het oog: Voor fotobehang, posters, panelen, spandoeken, stickers, roll ups, textielframes, beachflags en nog zoveel meer kan je nog steeds bij ons terecht!

Previous
Next

Promotie voeren en aandacht trekken

Ook als je reeds een grote fanbase hebt is het als ondernemer nog steeds een goed plan om je product of dienst blijvend in de kijker te zetten.

Zet je boodschap in het licht door het gebruik van een lightbox, trek de aandacht met opvallende vloerstickers, of plaats eenvoudigweg een roll up om een promotie kenbaar te maken.

 

Klantbeleving verhogen

Online verkoop heeft dan wel een deel van de markt ingenomen, maar tegelijk hecht de klant nog heel veel waarde aan het winkelgebeuren. Investeer in de klantbeleving en zorg voor een aangename sfeer in een mooi kader door gebruik te maken van bijvoorbeeld raamfolies, fotobehang of akoestische panelen.

Zo laat je je klant langer in je zaak vertoeven, wat zich uiteindelijk vertaalt in een betere verkoop!

Previous
Next
Previous
Next

Outdoor visbiliteit verbeteren

Ook buiten je zaak is het belangrijk om in de aandacht te blijven. Je buitenreclame herinnert voorbijgangers op elk uur van de dag aan het bestaan van je onderneming, en zorgt er voor dat ze, als een gelegenheid zich aandient, klant worden.

Kies voor een spandoek aan je gevel, belettering van je etalage, opvallende beachflags, of word gezien met outdoor vloerstickers.

Informeren van je klant en personeel

Of het nu gaat om het informeren van je cliënteel, je bezoekers, geïnteresseerden of je werknemers, we bieden voor elk van je doelgroepen een efficiënte oplossing.

Plaats een krijtbord aan de ingang van je zaak, informeer met posters op groot formaat, of ga voor een opvallend paneel aan je bouwwerf.

 

Previous
Next
Previous
Next

Naamsbekendheid vergroten

De herhaling via alle mogelijke kanalen van je merk of naam in een welbepaalde huisstijl zorgt voor naamsbekendheid en maakt dat je top of mind blijft bij potentiële klanten.

Voorzie je wagens van voertuigbelettering, zorg voor een aantrekkelijke beursstand, of maak gebruik van een spandoekframe om je naamsbekendheid een boost te geven.

 

Klaar om je promotie een duwtje te geven?

Aarzel niet om ons te contacteren!

Leg ons gerust je vraag of je probleem voor, wij hebben de nodige expertise in huis en helpen je met veel plezier verder!