Klantbeleving

Hoe we het doen

Hoe kan je zorgen voor een hogere klantbeleving?

Een product aan de man brengen is in deze snel veranderende wereld een hele uitdaging. Online verkoop heeft een deel van de markt in genomen, maar tegelijk zijn er nog steeds een heel aantal klanten die veel waarde hechten aan het winkelgebeuren.

Het is dus van groot belang om te investeren in de beleving van je klant.

Een aangename sfeer en mooi kader laat je klant immers langer in je zaak vertoeven en creëert een betere band tussen je klant en je merk, wat zich uiteindelijk vertaalt in een betere verkoop!

Klantbeleving Videowall

Indruk maken in je showroom

Opvallend communiceren, aandacht vragen en indruk maken? Een videowall bijvoorbeeld is daartoe een uitstekend middel, want de communicatiekracht is enorm! Hij schept bovendien een unieke sfeer, en laat je klant overdonderen met een wow-effect.

 

Personaliseer je raampartijen

Laat je huisstijl terug komen op verschillende manieren zoals je raampartijen, en je neemt je klant meer mee in je verhaal.  Raamstickers zijn ook ideaal om een specifieke sfeer te creëren in kamers, zorgen voor de nodige privacy zodat een klant of patiënt zich comfortabeler voelt.

Klantbeleving Raamstickers
Klantbeleving Etalage Displays

Beleving start bij het windowshoppen

Maak van je etalage een aantrekkelijk gegeven. Mooie prints in je etalage kunnen er immers voor zorgen dat je zelfs een windowshopper mee neemt in de sfeer van binnenin. Wedden dat die voorbijganger een volgende keer je zaak binnen stapt?

Geef je ruimte een eigen stijl

Ontwerp eigen behang met je bedrijfslogo, een uniek design of een inspirerende afbeelding in lijn met je communicatiestrategie. Showrooms, kantoorruimtes of beursstands krijgen op die manier een eigen stijl en worden een aangename ruimte om in te vertoeven.

Klantbeleving Wandbekleding
Klantbeleving High Brightness Digitale Etalage Poster

Inspelen op de trends en seizoenen

Niet enkel de kleren op de paspop, maar ook de inhoud op de digitale schermen zorgen dat je de concurrentie voor bent. Met een verscheidenheid aan inspirerende beelden kan je inspelen op de gelegenheid waar je voorbijganger op dat ogenblik een aankoop voor zoekt. Zo kan je hem persoonlijk raken en zal de stap klein zijn om je winkel binnen te gaan.

Zorg voor een aangename akoestiek

Een aangename akoestiek is van groot belang om een goed verkoopgesprek voeren in winkels en showrooms, en draagt zeker bij aan het verkoopsucces. Evenzeer genieten gasten meer van hun bezoek aan een restaurant, museum of theater als de akoestiek optimaal is. Je kan dit tot stand brengen met akoestische wandpanelen. Door een personalisatie van de print kan je voor je klanten ook echt iets moois neerzetten.

Klantbeleving Akoestische Panelen

Klaar voor een hogere klantbeleving?

Aarzel niet om ons te contacteren!

Leg ons gerust je vraag of je probleem voor, wij hebben de nodige expertise in huis en helpen je met veel plezier verder!