INTERACTIVE SIGNAGE

Discover the future of digital signage

Een stap dichter bij de toekomst van digital signage dankzij onze interactieve oplossingen

Als verkoper of ondernemer wil je dat jouw product of dienst opgemerkt wordt door potentiële klanten. Maar hoe doe je dat in godsnaam in een markt waar geïnteresseerden al overspoeld worden met allerhande vormen van publiciteit?

Dankzij interactie!

Er zijn vele mogelijkheden, maar het basisidee is dat interactie zorgt voor aantrekkingskracht en effectiviteit, en leidt tot inzicht.
Hieronder vind je welke interactieve digital signage oplossingen we kunnen aanbieden.

Je product op een uiterst originele manier laten ontdekken

Je klant plaatst je producten op een digitale tafel waardoor ze uniek gedifferentieerd en geïdentificeerd worden. De contextinformatie wordt onmiddellijk weergegeven en de klant kan alle andere mogelijkheden van je product naar hartelust ontdekken.

Object recognition is een eyecatcher die zorgt voor een ware beleving! Wedden dat je gamma aan niemands oog nog ontsnapt?

Zorg voor beleving bij het plaatsen van een bestelling

Bied klanten de mogelijkheid om zelf hun product te laten samenstellen. Denk maar aan het beleg van zijn broodje, ijsje of burger. Dat bespaart tijd van je medewerkers en betekent voor jou een verlaging van de kosten op termijn.

Het zorgt voor klantbeleving en maakt je zaak attractief! Alleen al hiervoor komt een klant zeker naar je zaak terug!

Vergroot de openingsuren van je zaak

Een voorbijganger van je etalage kan door de eenvoudige scan van een QR-code de inhoud van je scherm overnemen via zijn mobiele telefoon. Op die manier beslist hij zelf welke info hij te zien krijgt en kan hij door je ganse aanbod bladeren, ook als je kantoor gesloten is.

Méér nog, hij kan ook de info naar zichzelf mailen, en jij kan via de analytics te weten komen wie wanneer welke inhoud bekeken heeft.

Stel je gamma voor op een klantgerichte manier

Installeer je digitale catalogus op een scherm en laat je klant op die manier eindeloos op zelfstandige basis je gamma ontdekken. Bewegende beelden trekken aan en digitale inhoud is boeiend, wat dan weer stimuleert om verder te zoeken. 

Touch screens werken ook heel goed wanneer ze een onderdeel zijn van een verkoopsgesprek. Scroll doorheen je gamma, plaats verschillende pagina’s naast elkaar, vergroot en verklein ze naar wens, en met een eenvoudige aanraking van het scherm toon je extra foto’s en filmpjes. Een klantgerichte manier van verkopen!

Creëer magie met een interactieve spiegel

Het toppunt van interactie zijn spiegels die informatie weergeven en de kijker in staat stellen om bepaalde acties uit te voeren.

Mogelijkheden van deze magische spiegel variëren van een eenvoudige weergave van nieuwsfeiten (weer, tijd, tweets) tot zeer aangepaste, winkelspecifieke acties zoals het aanvragen van nieuwe pasmaten of suggesties op te vragen van gelijkaardige of bijpassende kledingstukken.

Previous
Next

Zelf onze digital signage ontdekken?

Op de Ye Visual Experience Days kan je alle voordelen en mogelijkheden van interactieve digital signage ontdekken. Laat je inspireren en word een voorloper in jouw sector! Inschrijven kan via onderstaande knop.

Klaar om je promotie een duwtje te geven?

Aarzel niet om ons te contacteren!

Leg ons gerust je vraag of je probleem voor, wij hebben de nodige expertise in huis en helpen je met veel plezier verder!