Informeren van je klanten
en personeel

HOe we het doen

Hoe kan je je klanten en personeel het best informeren?

Bereik je publiek en personeel met doeltreffende communicatie op groot formaat. Zowel in print als in pixels zijn er heel wat mogelijkheden om op een aantrekkelijke manier je informatie over te brengen. Of het nu gaat om het informeren van je cliënteel, je bezoekers, geïnteresseerden of je werknemers, we bieden voor elk van je doelgroepen een efficiënte oplossing.

Informeren Wayfinding

Wayfinding

Waar situeert zich bedrijf X? Op welke verdieping bevind ik mij? Waar is de badkamer? Waar kan ik een bepaald restaurant vinden?

Interactieve wegenkaarten en bewegwijzeringkiosken zijn een snel en eenvoudig middel voor bezoekers om hun bestemming te vinden. En omdat leveranciers altijd op het laatste moment bedrijfsinformatie wijzigen, zorgt het digitaliseren van de kaart ervoor dat de inhoud altijd up-to-date is.

Overal informeren met mobiele schermen

Een mobiel scherm kan je daar plaatsen exact waar je publiek voorbij gaat en waar het zeker de aandacht trekt.

Het kent vele toepassingen, zoals:

●  Verhuur als publiciteitsruimte
●  Een promotie in de verf zetten tussen de winkelrekken
●  Een informatiebord op je kantoor
●  De aandacht trekken naar je beursstand
●  Je klant verrassen met een welkomstscherm
●  De weg tonen naar je winkel of beursstand

Interactie Tangible Objects

Outdoor informeren op groot formaat

Bouwborden zijn een van de meest eenvoudige en effectieve manieren om op groot formaat te informeren. Je kan een bouwbord plaatsen bij werkzaamheden of voor de deur van uw bedrijf. Zo bereik je een groot publiek. Kies je voor een bouwbord met sprekende beelden, dan vergroot dit de kans op nieuwe klanten en meer naamsbekendheid. Borden bij de bouw van een gebouw of woning geven direct duidelijkheid over wie de aannemer is van het bewuste project. Mochten voorbijgangers geïnteresseerd zijn, dan kunnen ze via de bedrijfsinformatie op je bouwbord contact opnemen.

 

Efficiënt vergaderen

Plaats een Interactive Touch Display in vergaderruimtes en klaslokalen en magie creëren met deze ultieme presentatietool. Geef training, presenteer en brainstorm op een interactieve manier! De flexibele werkgereedschappen kunnen worden aangepast aan jouw manier van werken!

Projecteer video’s, afbeeldingen en audiobestanden die zijn opgeslagen op je smartphone, tablet, laptop of pc rechtstreeks naar het scherm. Bestanden kunnen eenvoudig worden gedeeld tussen de display en een onbeperkt aantal externe apparaten.

De Interactive Touch Display beschikt bovendien over de meest duurzame en robuuste aanraaktechnologie die beschikbaar is: 10-point infrared touch technologie.

Informeren Meeting Pad
Informeren Krijtbord Whiteboard Stickers

Je muur omtoveren tot een infobord

Met krijtbordfolie tranformeer je elk oppervlak in een echt schoolbord. Deze folie is heel gemakkelijk te snijden in welke vorm dan ook, ongeacht de grootte. De krijtbordfolie is de perfecte manier om aandacht te trekken door je boodschap op een originele manier te presenteren.

Ook whiteboardfolie is een leuk middel om lege plekken op deuren, kasten en wanden op te vrolijken en je publiek op een plezante manier te informeren. En is je boodschap gedateerd? Snel even wissen en het volgend bericht kan al worden meegedeeld.

 

Steeds up-to-date informatie verschaffen

Je kan deze schermen even goed aan de ramen van je horecazaak plaatsen en op die manier de voorbijgangers informeren.

Een groot deel van de klanten in horecazaken zegt dat een eenvoudig te lezen menu één van hun grootste prioriteiten is. Een digitaal menuboard verhelpt dit probleem.  De inhoud van de digitale schermen kan op voorhand worden ingepland, zodat de schermen de hele dag door automatisch worden aangepast om aan de behoeften van de klanten te voldoen. Je kan echter ook steeds à la minute je menu wijzigen. Handig als je een gerecht niet meer in voorraad hebt of net wenst aan te prijzen!

Klaar om je klanten of personeel te informeren?

Aarzel niet om ons te contacteren!

Leg ons gerust je vraag of je probleem voor, wij hebben de nodige expertise in huis en helpen je met veel plezier verder!