Etalageschermen - Ye Visual

Maak van je etalage een ware blikvanger

Je boodschap schittert pas écht met digitale schermen

Verhoog de uitstraling van je zaak

Creëer een echte wow-factor met bewegende beelden in je etalage en geef je zaak op slag een moderne en vooruitstrevende uitstraling.

Trek de aandacht van voorbijgangers

Het menselijk brein verwerkt veel sneller beelden dan tekst. Bovendien trekken bewegende features tot 4x meer de aandacht dan statische.

Pas snel en makkelijk de inhoud aan

Je kan vanaf eender waar de inhoud online zelf aanpassen via het portaal. Of we voorzien een koppeling met je bestaande database.

Waarom digitale etalageschermen?

Herken je deze challenges?

Dan zijn digitale displays echt iets voor jou: Alle productinfo steeds up-to-date Een heel visuele manier van voorstellen  Interactieve begeleiding mogelijk naar de juiste keuze Tegelijk informeren en entertainen Met een muisklik info toevoegen Je info steeds ter beschikking van je publiek Een moderne uitstraling voor je etalage

Wees dan je concurrentie voor met digitale schermen

Hoe?

Stel je boodschap op een visuele manier voor!

Er zijn digitale schermoplossingen voor elke sector! Samen kiezen we de juiste display voor jouw toepassing. Wij leveren en installeren en jij kan starten! 

Wij maken jouw touch applicatie in sneltempo: Zonder coderen en in je eigen huisstijl. Na een training krijg je toegang tot het cloudbased portaal. Zo kan je zelf makkelijk content aanvullen!

We analyseren telkens uitvoerig met welk type scherm jij het best geholpen bent. Vrijstaand, muurbevestiging, ingebouwd, binnen of buiten,..

We leveren en installeren jouw tafel met de grootste zorg. Aansluiten op de stroom en netwerk en jouw klanten kunnen direct starten.

50.000 u

levensduur schermen

+ 150

templates

tot 3 jaar

fabrieksgarantie

tot 4.000 nits

helderheid schermen

testimonials

Wat zeggen onze klanten?

Ontdek hier de tarieven van de meest verkochte combinaties

Etalageschermen

Eenvoudig kiezen uit de vele templates

Gebruik de makkelijk aan te passen templates van ons platform en beslis zelf over je content. Toevoegen in je playlist en publiceren! Je hebt de keuzen uit zo'n 150 templates of je kan er door ons op maat laten maken. Ook koppelen met je eigen software is mogelijk.

Ik wil meer weten over de software met templates

digitale etalage

Laat je scherm van buitenaf bedienen!

Ga nog een stapje verder en creëer echte interactie met een unieke bediening van je etalagescherm.

Touchfolie op het raam

Touchfolies maken gebruik van geprojecteerde capacitieve (PCAP) -technologie om glasoppervlakken om te zetten in aanraakschermen. Een PCAP-folie is gelamineerd aan de achterkant van een glazen oppervlak en kan detecteren wanneer een vinger de voorkant van het glas raakt. Monteer een LCD-scherm achter het glas om een ​​uniek, interactief scherm te creëren.

Etalageschermen - Remote Control

Remote Control

Een voorbijganger kan op elk moment van de dag de QR code op je etalagescherm scannen en zo zijn smartphone omtoveren in tot een afstandsbediening. Op die manier beslist hij zelf welke info hij wil zien op het scherm. Daarnaast kan hij zijn favoriete items per mail naar zichzelf te versturen. Jij komt dan via de analytics app te weten wie je inhoud heeft bekeken. Ideaal om achteraf nog eens contact te nemen.

Etalageschermen - Interactie op elk moment

Sensoren

Interactie met een scherm zonder het aan te raken is het principe van de AIR TOUCH®-technologie, die uniek is in de wereld. De hand van de gebruiker heeft directe interactie met objecten op het scherm. De vinger wordt 14 cm (5,5 ”) van het scherm gedetecteerd. Deze techniek is een pak nauwkeuriger dan op camera gebaseerde technologieën, waarbij gebruik gemaakt wordt van een cursor.

Etalageschermen

Veelgestelde vragen

Nog een andere vraag? Contacteer ons en we helpen je graag verder!

Ja, een netwerk verbinding is nodig om op elk moment van de dag jouw content te kunnen pushen naar de interne player van het scherm

Ja, van zodra er een API-koppeling beschikbaar is, kunnen wij gaan linken met je eigen software. Denk maar aan platformen als Zabun, Whise, Sweepbright,... 

Ja, de meest gebruikte formule is dan ook financiële renting. Voor slechts een beperkt bedrag per maand geniet je van de nieuwste technologie. Na die periode kan je gaan voor een totale vernieuwing.

Ja, de schermen zijn van een industriële kwaliteit en kunnen 24 op 7 continu blijven branden. Zo trek je dag en nacht de volle aandacht naar jouw etalage!

Etalageschermen blijven perfect helder en leesbaar, ook in volle zonlicht. Zo ben je op elk moment zeker van een perfecte kwaliteit.

Laat je inspireren!

Video afspelen