Maak van je etalage een ware blikvanger!

Laat je boodschap écht schitteren met digitale schermen!

Waarom kiezen voor etalageschermen?

Visuele raamcommunicatie zorgt er niet enkel voor dat je meer aandacht trekt bij klanten, maar verbetert ook de bedrijfscommunicatie en de professionaliteit van je zaak.

Verhoog de uitstraling van je zaak

Creëer een echte wow-factor met bewegende beelden in je etalage en geef je zaak op slag een moderne en vooruitstrevende uitstraling.

Trek de aandacht van voorbijgangers

Het menselijk brein verwerkt veel sneller beelden dan tekst. Bovendien trekken bewegende features tot 4x meer de aandacht dan statische.

Pas snel en makkelijk de inhoud aan

Je kan vanaf eender waar de inhoud online zelf aanpassen via het portaal. Of we voorzien een koppeling met je bestaande database.

Hoe gaan we te werk?

We gaan er voor om samen met jou de ideale oplossing te zoeken om ook jouw etalage te laten opvallen in het straatbeeld

Rod Display

Juiste keuze

Ons aanbod aan schermen is zeer uitgebreid. We analyseren telkens uitvoerig met welk type scherm jij het best geholpen bent.

Levering en installatie

We installeren jouw etalagescherm met de grootste zorg. Een vrijstaande voet of plafondbevestiging en jij geniet van het resultaat!

Software portaal

Na een korte training krijg je toegang tot het cloud based portaal. Templates aanvullen en aanpassen en starten maar!

0 u

Levensduur Schermen

0

Templates

0 jr

Fabrieksgarantie

0 nits

Helderheid

Alle Features

De unieke eigenschappen van digitale etalage displays

Info altijd up-to-date

Door de API koppeling met je eigen software hoef je geen extra platform aan te sturen, maar heb je telkens up-to-date info op je schermen!

Inzicht in het gebruik

Begrijp door de data wie je klanten zijn en pas waar nodig je content verder aan om je verkoop nog meer te ondersteunen!

Altijd open

Een voorbijganger kan op elk moment de QR code op je etalagescherm scannen en zo zijn smartphone omtoveren in tot een afstandsbediening van je scherm.

Bepaal zelf de inhoud

Jij beheert heel gemakkelijk wat er op je schermen te zien is. Met enkele muisklikken bepaal je zelf de tijdslijn van je video's en foto's.

Geen printwerk meer

Omdat je etalageschermen digitaal worden aangestuurd, toon je altijd de nieuwste en juiste info! Zo kan je makkelijk promoties gaan afwisselen bvb.

Een echte blikvanger

Een drukke winkelstraat of een straatkant met veel verkeer? Reken er maar op dat jouw vitrine display in het oog zal springen!

Software

Gebruik de eenvoudig aanpasbare templates op ons platform en beslis zelf over je content

Benieuwd naar jouw oplossing op maat?

Testimonials

Wat zeggen onze klanten?

Veelgestelde vragen

Nog een andere vraag? Contacteer ons en we helpen je graag verder!

Ja, een netwerk verbinding is nodig om op elk moment van de dag jouw content te kunnen pushen naar de interne player van het scherm

Ja, van zodra er een API-koppeling beschikbaar is, kunnen wij gaan linken met je eigen software. Denk maar aan platformen als Zabun, Whise, Sweepbright,... 

Ja, de meest gebruikte formule is dan ook renting. Voor slechts een beperkt bedrag per maand geniet je van de nieuwste technologie. Na die periode kan je gaan voor een totale vernieuwing.

Ja, de schermen zijn van een industriële kwaliteit en kunnen 24 op 7 continu blijven branden. Zo trek je dag en nacht de volle aandacht naar jouw etalage!

Etalageschermen blijven perfect helder en leesbaar, ook in volle zonlicht. Zo ben je op elk moment zeker van een perfecte kwaliteit.