Digital Signage

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden

Gebruik inspirerende bewegende beelden en maak van je boodschap een ware eyecatcher!Je verhoogt de klantbeleving en laat je verkoop stijgen.Bovendien kan de content die je toont eenvoudig en onmiddellijk worden aangepast.

Digital Signage

Gebruik inspirerende bewegende beelden en maak van je boodschap een ware eyecatcher! Je verhoogt de klantbeleving en laat je verkoop stijgen. Bovendien kan de content die je toont eenvoudig en onmiddellijk worden aangepast.

Pas inhoud snel aan

Digital signage kent oneindig veel toepassingen

Etalageschermen

Zet je boodschap in het licht door het gebruik van een schermen in je etalage en binnen in je zaak, en trek de aandacht van iedere bezoeker.

Laat afwisselende beelden zien, inspireer je publiek en geef een impuls tot aankopen. Bovendien krijgt je zaak op slag een andere uitstraling!

Previous
Next

Videowalls

Opvallend communiceren, aandacht vragen en indruk maken?Een videowall bijvoorbeeld is daartoe een uitstekend middel, want de communicatiekracht is enorm! 

Hij schept bovendien een unieke sfeer, en laat je klant overdonderen met een wow-effect.

Digitale infozuilen

Plaats een vrijstaand touch scherm in je inkom of op je beursstand en maak je presentatie extra aantrekkelijk. Deze digitale infozuilen tonen op een interactieve manier jouw mogelijkheden. 

Een vrijstaand touch scherm is een echte eyecatcher en werkt even makkelijk als een tablet. Een bezoeker die even moet wachten, bekijkt zelf op een heel visuele manier je bedrijfspresentatie of productgamma.

Digitale klantenteller: automatisch deurbeleid in je zaak

Hou op een eenvoudige manier controle over het aantal bezoekers in je zaak met de digitale bezoekersteller:Slimme sensoren houden het aantal klanten bij in je winkel en de display toont automatisch een ‘stop’ of ‘go’ scherm aan een wachtende klant.

Tegelijk kan je deze een boodschap tonen zoals extra veiligheidsrichtlijnen of een product dat je wenst aan te prijzen.

Onbemand vastgoedkantoor

Plaats aan je werf een vrijstaand touchscherm waarop bezoekers alle nodige informatie zelf kunnen opvragen. Deze displays zijn vandal-proof en kunnen worden ingebouwd in de omheining.

Een andere mogelijkheid is om bij een werf een eenvoudig touchscherm te plaatsen op een overdekte plaats. 

Etalageschermen

Zet je boodschap in het licht door het gebruik van een schermen in je etalage en binnen in je zaak, en trek de aandacht van iedere bezoeker.Laat afwisselende beelden zien, inspireer je publiek en geef een impuls tot aankopen.Bovendien krijgt je zaak op slag een andere uitstraling!

Previous
Next

Videowalls

Opvallend communiceren, aandacht vragen en indruk maken?Een videowall bijvoorbeeld is daartoe een uitstekend middel, want de communicatiekracht is enorm! Hij schept bovendien een unieke sfeer, en laat je klant overdonderen met een wow-effect.

Digitale infozuilen

Plaats een vrijstaand touch scherm in je inkom of op je beursstand en maak je presentatie extra aantrekkelijk. Deze digitale infozuilen tonen op een interactieve manier jouw mogelijkheden. 

Een vrijstaand touch scherm is een echte eyecatcher en werkt even makkelijk als een tablet. Een bezoeker die even moet wachten, bekijkt zelf op een heel visuele manier je bedrijfspresentatie of productgamma.

Digitale klantenteller

De Slimme sensoren van de digitale bezoekersteller houden het aantal klanten in je winkel bij. Toon automatisch een ‘stop’ of ‘go’ scherm aan een wachtende klant, zodat je de veiligheid kan garanderen.

Onbemand vastgoed kantoor

Plaats aan je werf een vrijstaand touchscherm waarop bezoekers alle nodige informatie zelf kunnen opvragen. Deze displays zijn vandal-proof en kunnen worden ingebouwd in de omheining.

Een andere mogelijkheid is om bij een werf een eenvoudig touchscherm te plaatsen op een overdekte plaats. 

Pas je inhoud ten allen tijde aan

Content is koning! Ook op jouw digital signage schermen.

Ben je op zoek naar mooie, professionele en betrouwbare content voor jouw digital signage project? We helpen je graag verder. Ons uniek digital signage platform gebruikt eenvoudig aanpasbare sjablonen waardoor je ten allen tijde je content kan personaliseren.

Hoe werkt het?

KIEZEN

Kies één van de 150+ templates uit het overzicht en klik verder om deze te bewerken.

Er worden regelmatig nieuwe templates toegevoegd. Toch niet gevonden wat je zocht? Dan kunnen we steeds templates aan jouw persoonlijke account toevoegen.

BEWERKEN

In een tweede fase kan je de gekozen templates bewerken en personaliseren. Plaats je template in landscape of portrait mode, wijzig teksten, kleuren, logo’s en afbeeldingen, of pas animaties aan naar wens.

Zo toon je steeds de content die je wil op de manier die jij wil.

PUBLICEREN

Wanneer je je gepersonaliseerde template opslaat, komt deze in je overzicht terecht. Je kan je templates makkelijk gaan toevoegen aan je playlist.

Aanpassingen aan je playlist gaan onmiddellijk live!

+150 templates

Ons platform beschikt over een uitgebreid aanbod aan templates, die ten allen tijde worden aangevuld.

Stock foto's

Zelf niet genoeg content om te tonen? Dankzij onze Pixabay bibliotheek heb je nooit tekort aan afbeeldingen.

Externe data

Maak je gebruik van externe data? Geen probleem. Ons platform biedt de mogelijkheid om je externe date te integreren.

Live informatie

Nieuwsberichten, social media accounts, weerberichten… Je hebt steeds toegang tot informatie die live wordt aangepast.

Ontdek hoe digitale schermen jou vooruit helpen!

We ontmoeten je graag online of komen tot bij jou in de buurt! We tonen je graag het potentieel van digitale schermen en het gebruiksgemak van ons digital signage platform!