Outdoor - Ye Visual

Reinvent the way you deliver your content

Outdoor Digital Signage

Trek de aandacht van voorbijgangers

Laat je bezoekers ook buiten kennis maken met je producten en mogelijkheden, of gids hen door je bedrijvenpark.

Visueel info mee geven, ook buiten je openingsuren

Outdoor interactieve digitale schermen zijn een ideale tool voor toeristische informatie of wayfinding.

Uiterst robuust, in alle omstandigheden

De buitenzuilen zijn bestand tegen regen, wind en fel zonlicht. Bovendien zijn ze vandalismebestendig.

Waarom outdoor signage?

Herken je deze challenges?

WAT WE DOEN - Header
Video afspelen

Dan is outdoor signage iets voor jou: Alle productinfo steeds up-to-date Een heel visuele manier van voorstellen  Interactieve begeleiding naar de juiste keuze Tegelijk informeren en entertainen Met een muisklik info toevoegen Je info steeds ter beschikking van je publiek Een moderne uitstraling voor je zaak

Wees dan je concurrentie voor met outdoor informatiezuilen

Hoe?

Stel je boodschap op een visuele manier voor!

Er zijn digitale touchscreen oplossingen voor elke sector! Wij maken je applicatie volledig op maat en samen kiezen we de juiste kiosk voor jouw toepassing. Wij leveren en installeren en jij kan starten! 

Wij maken jouw touch applicatie in sneltempo: Zonder coderen en in je eigen huisstijl. Na een training krijg je toegang tot het cloudbased portaal. Zo kan je zelf makkelijk content aanvullen!

We analyseren telkens uitvoerig met welk type scherm jij het best geholpen bent. Vrijstaand, muurbevestiging, ingebouwd, binnen of buiten,..

We leveren en installeren jouw tafel met de grootste zorg. Aansluiten op de stroom en netwerk en jouw klanten kunnen direct starten.

12

verschillende modellen

14

schermformaten

tot 3 jaar

fabrieksgarantie

tot 7000 nits

helderheid schermen

waarom ye visual?

Waarom kiezen voor ons?

Powered by INTUIFACE

Als Intuiface Expert maken wij in recordtijd interactieve en doelgerichte touchscreen-ervaringen, gekoppeld aan de nieuwste digitale technologieën.

Intuiface

Onze software tools

Interactiviteit is een must. Onze developers ontwikkelen intuïtieve applicaties die helemaal passen binnen jouw concept en doel.

Analytics platform

Elk interactief project heeft een doel: verkopen, inspireren, opleiden,… De Analytics verzamelen relevante data en helpen je inzicht te krijgen in het bereiken van je doel.

Partners & samenwerkingen

We gaan telkens voor de nieuwste vormen van interactiviteit. We werken dan ook enkel samen met partners die ons deze missie helpen volbrengen.

Pas zelf content aan

Tijdens de training leer je de functionaliteiten van het Content Management Systeem kennen en leer je zelf een boodschap maken, delen en beheren.

Ervaar zelf de digital signage beleving!

testimonials

Wat zeggen onze klanten?