Vastgoed

sectoren

Ontdek wat we voor de vastgoedsector kunnen betekenen.

Interactieve digital signage voor vastgoed

Blaas je verkoopstechnieken nieuw leven in en neem je klant volledig mee in je verhaal door middel van interactieve toepassingen. Zowel technieken waarbij de klant zelf aan de slag gaat als technieken die de verkoop ondersteunen behoren tot de mogelijkheden.

immo casa

Trek je huisstijl door tot buiten

Ook je raampartijen of voertuigen zijn een belangrijke rol om zichtbaarheid te geven. De manieren om raamstickers te gebruiken zijn zeer divers. Gebruik ze bijvoorbeeld als one way vision op het achterraam van je wagen, of plaats ze op de zijkant om de blik van voorbijgangers te vangen.

Remote controlled shop window

De inhoud van digitale displays kan bediend worden met elke mobiele telefoon, zelfs van achter glas. Op die manier kunnen voorbijgangers door de inventaris bladeren, zelfs als je kantoor gesloten is.

Vastgoed
Informeren Meeting Pad

Efficiënt vergaderen

Plaats een Interactive Touch Display in vergaderruimtes om magie te creëren met deze ultieme presentatietool. Geef training, presenteer en brainstorm op een interactieve manier! De flexibele tools kunnen worden aangepast aan jouw manier van werken!

Projecteer video’s en afbeeldingen die zijn opgeslaan op je smartphone of pc rechtstreeks naar het scherm. Bestanden kunnen eenvoudig worden gedeeld tussen de display en een onbeperkt aantal externe apparaten.

Bovendien beschikt de Interactive Touch Display over de meest duurzame en robuuste aanraaktechnologie die beschikbaar is: de 10-point infrared touch technologie.

Je verkoop in goeie banen leiden met digitale assistentie

Je verzamelt je met je klant rond interactieve displays op grote muren of aan een tafel om virtueel te winkelen. Je kan je klant onmiddellijk alle mogelijkheden van je gamma laten ontdekken en hem inspireren met beelden die heel nauw aansluiten bij de realiteit. Het is de ideale manier om je klant te overdonderen en helemaal overtuigd te maken van je product!

Interactie Assisted Selling
Interactie Tangible Objects

Outdoor informeren op groot formaat

Bouwborden zijn een van de meest eenvoudige en effectieve manieren om op groot formaat te informeren. Je kan een bouwbord plaatsen bij werkzaamheden of voor de deur van uw bedrijf. Zo bereik je een groot publiek. Kies je voor een bouwbord met sprekende beelden, dan vergroot dit de kans op nieuwe klanten en meer naamsbekendheid. Borden bij de bouw van een gebouw of woning geven direct duidelijkheid over wie de aannemer is van het bewuste project. Mochten voorbijgangers geïnteresseerd zijn, dan kunnen ze via de bedrijfsinformatie op je bouwbord contact opnemen.

Klaar om je promotie een duwtje te geven?

Aarzel niet om ons te contacteren!

Leg ons gerust je vraag of je probleem voor, wij hebben de nodige expertise in huis en helpen je met veel plezier verder!