Showroom

sectoren

Maak van je showroom een experience center

Combineer de fysieke met de digitale wereld op een unieke manier

Echte objecten worden op fascinerende wijze herkend door een touchscreen.

Gebruikers krijgen onmiddellijk toegang tot informatie, louter door het plaatsen van een fysiek object op een digitaal scherm.

Van zodra een object wordt gedetecteerd, opent er zich een applicatie naast het product waardoor verdere media via multitouch vingerbediening wordt weergegeven.

Object recognition is een eyecatcher die zorgt voor een ware beleving

Vrijstaande digitale infozuilen

Plaats een vrijstaand scherm in je showroom en maak je presentatie extra aantrekkelijk. Deze digitale infozuilen tonen op een interactieve manier jouw mogelijkheden. 

Een vrijstaand touch scherm is een echte eyecatcher en werkt even makkelijk als een tablet. Een bezoeker die even moet wachten, bekijkt zelf op een heel visuele manier je bedrijfspresentatie of productgamma.  

Verbaas je publiek met een unieke interactieve oplossing

Transformeer een digitaal scherm in een meeslepende ervaring​.

Een klant wordt ertoe aangezet om een product vast te nemen en te ontdekken hoe het eruit ziet of aan voelt. Tegelijk verschijnt er verdere info op het scherm, denk maar aan een instructievideo of een promofilmpje.

Het is een uiterst eenvoudige en speelse manier om producten te ontdekken.

Informeren Wayfinding

Eindeloze inspiratie met multi-touchschermen

Interactieve inhoud is fascinerend en een touchscherm bedienen is kinderspel. Het zet de gebruiker aan om steeds verder te zoeken.

Het is een ideale manier om op ludieke wijze je gamma te ontdekken bijvoorbeeld. Het resultaat? Een hoop inspiratie en een incentive tot extra aankopen.

Digitale Display met handontsmetter

  • Contactloos handen ontsmetten
  • Vul aan met andere boodschappen zoals promoties of reclame
  • Geef richtlijnen voor de social distancing en zorg voor een veilig gevoel
Informeren Wayfinding

Detecteer geslacht en leeftijd om aangepaste inhoud te tonen

Geslachtsdetectie maakt dat er gendergerelateerde inhoud kan worden afgespeeld, zoals kledij voor vrouwen of eerder specifiek voor mannen.

Leeftijdsdetectie kan zelfs zover gaan dat de exacte leeftijd wordt bepaald. Wedden dat je verwondering opwekt wanneer iemand bijvoorbeeld een wijn uit zijn geboortejaar te zien krijgt?

Zelf onze digital signage ontdekken?

Op de Ye Visual Experience Days kan je alle voordelen en mogelijkheden van interactieve digital signage ontdekken. Laat je inspireren en word een voorloper in jouw sector! Inschrijven kan via onderstaande knop.

Klaar om ook van jouw showroom een echt experience center te maken?

Aarzel niet om ons te contacteren!

Leg ons gerust je vraag of je probleem voor, wij hebben de nodige expertise in huis en helpen je met veel plezier verder!