Museum & Tentoonstelling

sectoren

Ontdek wat we voor je museum of tentoonstelling kunnen betekenen.

Benut iedere vierkante meter, dus ook de vloer

Wist je dat heel wat mensen tijdens het wandelen naar beneden kijken? Vloerstickers in grote formaten zijn dus zeker een goed idee als je indruk wil maken. Door het speciale vloerlaminaat hoef je geen schrik te hebben dat je bezoekers zullen uitglijden. Vloerstickers worden dan ook heel vaak gebruikt in winkels, showrooms of op beurzen.

Promotie Vloerstickers

Tot in het kleinste kamertje

In werkelijk alle ruimtes kan je promotie voeren en informeren. Of het nu gaat over posters met reclame voor je event of een video impressie van je concert, je kan het kenbaar maken tot in het kleinste kamertje. Het is de plaats waar iedereen een beetje tijd voor zichzelf neemt en dus de tijd heeft om je boodschap rustig te bekijken.

Visibiliteit in alle weersomstandigheden

Verhoog de aantrekkingskracht van musea of tentoonstellingen door het plaatsen van digitale schermen aan de buitenkant van gebouw. Laat je bezoekers op een interactieve manier kennis maken met de artiesten, kunstenaars of werken die getoond worden op je expo. Dankzij digitale posters, touch displays en video walls kan je een eerder statische omgeving makkelijk omtoveren tot een wereld vol beleving.

Wallmounted Outdoor

Weersgebonden signage

Toon een warme wafel bij gure wind of regen, en laat je publiek smelten voor je ijsjes wanneer de zon terug te voorschijn komt. Om maar een voorbeeld te geven van hoe je  kan inspelen op veranderende weersomstandigheden en zo exact het juiste product in de kijker te zetten.

Zorg voor een aangename akoestiek

Een aangename akoestiek is van groot belang om een goed verkoopgesprek voeren in winkels en showrooms, en draagt zeker bij aan het verkoopsucces. Evenzeer genieten gasten meer van hun bezoek aan een restaurant, museum of theater als de akoestiek optimaal is. Je kan dit tot stand brengen met akoestische wandpanelen. Door een personalisatie van de print kan je voor je klanten ook echt iets moois neerzetten.

Klantbeleving Akoestische Panelen

Laat je klant alle mogelijkheden van je product ontdekken

Plaats je producten op en digitale tafel waardoor ze uniek gedifferentieerd en geïdentificeerd worden. De contextinformatie wordt onmiddellijk weergegeven en de klant kan alle andere mogelijkheden van je product naar hartelust ontdekken. 

 

Digital signage voor museum & tentoonstelling

Tekst

Klaar om je promotie een duwtje te geven?

Aarzel niet om ons te contacteren!

Leg ons gerust je vraag of je probleem voor, wij hebben de nodige expertise in huis en helpen je met veel plezier verder!