Food & Drinks

sectoren

Ontdek wat we voor de food & drinks sector kunnen betekenen.

Interactieve Digital signage voor food & drinks

Interactie is tegenwoordig hét codewoord als je indruk wil maken. Consumenten vinden het een evidentie om via een touchscreen alle mogelijke info onmiddellijk te kunnen raadplegen. Door gepersonaliseerde inhoud op maat van je klant aan te bieden, maak je vandaag het verschil.

In deze brochure ontdek je alvast enkele van onze ingenieuze applicaties.

Benut iedere vierkante meter, dus ook de vloer

Wist je dat heel wat mensen tijdens het wandelen naar beneden kijken? Vloerstickers in grote formaten zijn dus zeker een goed idee als je indruk wil maken. Door het speciale vloerlaminaat hoef je geen schrik te hebben dat je bezoekers zullen uitglijden. Vloerstickers worden dan ook heel vaak gebruikt in winkels, showrooms of op beurzen.

Promotie Vloerstickers

Tot in het kleinste kamertje

In werkelijk alle ruimtes kan je promotie voeren en informeren. Of het nu gaat over posters met reclame voor je event of een video impressie van je concert, je kan het kenbaar maken tot in het kleinste kamertje. Het is de plaats waar iedereen een beetje tijd voor zichzelf neemt en dus de tijd heeft om je boodschap rustig te bekijken.

Maak van een voorbijganger een klant

Plaats elkaar afwisselende bewegende beelden in je etalage om zo de verscheidenheid van je gamma te kunnen tonen. Zo trek je niet alleen de aandacht van een voorbijganger, maar het laten zien van de verscheidenheid van je producten, maakt de kans groter dat hij je zaak ook effectief binnen stapt.

Je kan zelfs aan beide kanten een product of merk promoten met behulp van een dubbelzijdige display.

Promotie Double Sided

Weersgebonden signage

Toon een warme wafel bij gure wind of regen, en laat je publiek smelten voor je ijsjes wanneer de zon terug te voorschijn komt. Om maar een voorbeeld te geven van hoe je  kan inspelen op veranderende weersomstandigheden en zo exact het juiste product in de kijker te zetten.

Steeds up-to-date informatie verschaffen

Je kan deze schermen even goed aan de ramen van je horecazaak plaatsen en op die manier de voorbijgangers informeren.

Een groot deel van de klanten in horecazaken zegt dat een eenvoudig te lezen menu één van hun grootste prioriteiten is. Een digitaal menuboard verhelpt dit probleem.  De inhoud van de digitale schermen kan op voorhand worden ingepland, zodat de schermen de hele dag door automatisch worden aangepast om aan de behoeften van de klanten te voldoen. Je kan echter ook steeds à la minute je menu wijzigen. Handig als je een gerecht niet meer in voorraad hebt of net wenst aan te prijzen!

Informeren Krijtbord Whiteboard Stickers

Je muur omtoveren tot een infobord

Met krijtbordfolie tranformeer je elk oppervlak in een echt schoolbord. Deze folie is heel gemakkelijk te snijden in welke vorm dan ook, ongeacht de grootte. De krijtbordfolie is de perfecte manier om aandacht te trekken door je boodschap op een originele manier te presenteren.

Ook whiteboardfolie is een leuk middel om lege plekken op deuren, kasten en wanden op te vrolijken en je publiek op een plezante manier te informeren. En is je boodschap gedateerd? Snel even wissen en het volgend bericht kan al worden meegedeeld.

 

Klaar om je promotie een duwtje te geven?

Aarzel niet om ons te contacteren!

Leg ons gerust je vraag of je probleem voor, wij hebben de nodige expertise in huis en helpen je met veel plezier verder!