Beurs & Evenement

sectoren

Geef je beursstand of evenement een wow-effect​

Als standhouder wil je uiteraard dat jouw product opgemerkt wordt door potentiële klanten. Maak een beleving van je productvoorstelling en geef gepersonaliseerde inhoud mee.

Het resultaat? Een beursstand die in het oog springt en een boodschap die veel beter blijft hangen.

Ingewikkeld? Helemaal niet! Wij zorgen voor een koppeling met je CRM- of ERP-pakket zodat je je bestaande data kan gebruiken. Bijkomend voordeel is dat je informatie altijd up-to-date is.

Stel je gamma voor op een klantgerichte manier

Laat je bezoeker zelfstandig je aanbod ontdekken via een multimedia kiosk. Digitale inhoud boeit en stimuleert om verder te zoeken. Bovendien is het niet erg als de standhouder heel even niet beschikbaar is, omdat de kiosk bezoekers inspireert totdat iemand terug vrij is.

Doordat je bezoeker zelf al de tijd nam om door het aanbod te surfen, en eventueel al een persoonlijke informatiefiche heeft ingevuld, zal de tijd die hij met de verkoper doorbrengt gereduceerd worden!

Digitale bezoekersteller: automatisch deurbeleid op je evenement

  • Slimme sensoren houden het aantal bezoekers bij
  • Toon automatisch een ‘stop’ of ‘go’ scherm aan een wachtende klant
  • Vul aan met andere boodschappen zoals promoties of reclame
  • Garandeer social distancing en zorg voor een veilig gevoel
Informeren Wayfinding

Wayfinding

Waar is stand X? Waar is het toilet? Op welke verdieping bevind ik mij? Waar is de dichtstbijzijnde uitgang?

Met de wayfinding kiosk wordt het vinden van de weg een kinderspel.

Met live data-integratie is de informatie bovendien altijd actueel beschikbaar.

Je product op een uiterst originele manier laten ontdekken

De bezoeker van je beursstand plaatst je producten op een digitale tafel waardoor ze uniek gedifferentieerd en geïdentificeerd worden.

De contextinformatie wordt onmiddellijk weergegeven en de bezoeker kan alle andere mogelijkheden van je product naar hartelust ontdekken.

Object recognition is een eyecatcher die zorgt voor een ware beleving! Wedden dat je gamma aan niemands oog nog ontsnapt?

Vergelijk producten op een visuele manier

Een klant wordt ertoe aangezet om een product op een sensor te plaatsen en krijgt meteen verdere informatie te zien, zoals productspecificaties of gebruikstoepassingen.

Het is een ideale manier om producten onderling te vergelijken.

Detecteer het geslacht of de leeftijd om aangepaste inhoud weer te geven

Geslachtsdetectie maakt dat er gendergerelateerde inhoud kan worden afgespeeld, zoals kledij voor vrouwen of eerder specifiek voor mannen.

Leeftijdsdetectie kan zelfs zover gaan dat de exacte leeftijd wordt bepaald. Wedden dat je verwondering op wekt wanneer iemand bijvoorbeeld een wijn uit zijn geboortejaar te zien krijgt?

Zelf onze digital signage ontdekken?

Op de Ye Visual Experience Days kan je alle voordelen en mogelijkheden van interactieve digital signage ontdekken. Laat je inspireren en word een voorloper in jouw sector! Inschrijven kan via onderstaande knop.

Klaar om ook voor een wow-effect te zorgen?

Aarzel niet om ons te contacteren!

Leg ons gerust je vraag of je probleem voor, wij hebben de nodige expertise in huis en helpen je met veel plezier verder!

Digitale bezoekersteller: automatisch deurbeleid op je evenement

Digitale bezoekersteller: automatisch deurbeleid op je evenement