Beurs & Evenement

sectoren

Ontdek wat we voor jouw beurs of evenement kunnen betekenen.

Interactieve Digital signage voor beurs & evenement

Interactie is tegenwoordig hét codewoord als je indruk wil maken. Consumenten vinden het een evidentie om via een touchscreen alle mogelijke info onmiddellijk te kunnen raadplegen. Door gepersonaliseerde inhoud op maat van je klant aan te bieden, maak je vandaag het verschil.

In deze brochure ontdek je alvast enkele van onze ingenieuze applicaties.

Promotie Pixlip Frames

Zet je boodschap in het licht

Een verlicht frame of lightbox is een ideale manier om je boodschap op een beurs, in je winkel of in je toonzaal in de spotlights te zetten. Je foto wordt verlicht op een prachtige manier en trekt ongetwijfeld de aandacht. Het is dus uiterst geschikt als reclame- of communicatiemiddel.

Benut iedere vierkante meter, dus ook de vloer

Wist je dat heel wat mensen tijdens het wandelen naar beneden kijken? Vloerstickers in grote formaten zijn dus zeker een goed idee als je indruk wil maken. Door het speciale vloerlaminaat hoef je geen schrik te hebben dat je bezoekers zullen uitglijden. Vloerstickers worden dan ook heel vaak gebruikt in winkels, showrooms of op beurzen.

Promotie Vloerstickers

Laat je klant alle mogelijkheden van je product ontdekken

Plaats je producten op en digitale tafel waardoor ze uniek gedifferentieerd en geïdentificeerd worden. De contextinformatie wordt onmiddellijk weergegeven en de klant kan alle andere mogelijkheden van je product naar hartelust ontdekken. 

 

Point-of-Sale Materiaal

Uw klanten schakelen tijdens hun klantreis voortdurend tussen online en offline kanalen. Je point-of-sale blijft echter een belangrijk kanaal in het traject van de klant. Het is de plaats waar je consumenten  je merk en producten kunnen ervaren en zich ermee kunnen verbinden. Hoogwaardige, kwalitatieve POS-materialen onder de vorm van roll ups, posters en vloerstickers spreken je publiek aan en inspireren hen om nieuwe producten aan te kopen.

Promotie POS Displays
Outdoor Visibility Stoepborden en Beachflags

Zichtbaarheid in het straatbeeld

Een effectieve en betaalbare manier om op allerlei plaatsen reclame-uitingen te laten zien zijn stoepborden en beachflags. Naast een plekje buiten op de stoep misstaan deze items niet op een beurs of op andere indoor evenementen. Welke toepassing je ook kiest, je bent ervan verzekerd dat je met een beachflag of een stoepbord een echte blikvanger hebt voor het grote publiek. 

Overal informeren met mobiele schermen

Een mobiel scherm kan je daar plaatsen exact waar je publiek voorbij gaat en waar het zeker de aandacht trekt.

Het kent vele toepassingen, zoals:

●  Verhuur als publiciteitsruimte
●  Een promotie in de verf zetten tussen de winkelrekken
●  Een informatiebord op je kantoor
●  De aandacht trekken naar je beursstand
●  Je klant verrassen met een welkomstscherm
●  De weg tonen naar je winkel of beursstand

Outdoor Visibility Asfaltsticker

Zichtbaarheid op evenementen

Een asfaltsticker is ideaal om te gebruiken op vlakke ondergronden, zoals asfalt, beton of straatstenen, bijvoorbeeld in winkelstraten of op festivals en sportwedstrijden. Onderzoek toont aan dat reclame op vloeren de verkoop tot maar liefst 50% kan verhogen. We kijken immers instinctief naar onze voeten om struikelen te voorkomen. Daar komt bij dat ons gezichtsveld nog meer naar beneden is gericht door het massaal gebruik van onze smartphone. Is de actie weer afgelopen? Dan verwijder je de sticker ook gemakkelijk weer zonder lijmresten achter te laten.

Exposeer efficiënt op een beurs

Exposeren kan uiterst effectief zijn om je merk zichtbaar te maken bij honderden mensen in je doelgroep. Het is niet altijd een kwestie van ‘nu we er zijn, komen de mensen vanzelf’. Je moet meer doen om mensen naar je stand te krijgen en ze daar lang genoeg te houden om je merk te leren kennen en je boodschap te kunnen overbrengen.

Maak gebruik van sprekende beelden en creëer de ultieme beleving op je beursstand.  

Merkondersteuning Beursstand
Informeren Wayfinding

Wayfinding

Waar situeert zich bedrijf X? Op welke verdieping bevind ik mij? Waar is de badkamer? Waar kan ik een bepaald restaurant vinden?

Interactieve wegenkaarten en bewegwijzeringkiosken zijn een snel en eenvoudig middel voor bezoekers om hun bestemming te vinden. En omdat leveranciers altijd op het laatste moment bedrijfsinformatie wijzigen, zorgt het digitaliseren van de kaart ervoor dat de inhoud altijd up-to-date is.

Klaar om je promotie een duwtje te geven?

Aarzel niet om ons te contacteren!

Leg ons gerust je vraag of je probleem voor, wij hebben de nodige expertise in huis en helpen je met veel plezier verder!