Bedrijfsleven

sectoren

Ontdek wat we voor het bedrijfsleven kunnen betekenen.

Interactieve digital signage voor het bedrijfsleven

Interactie is tegenwoordig hét codewoord als je indruk wil maken. Consumenten vinden het een evidentie om via een touchscreen alle mogelijke info onmiddellijk te kunnen raadplagen. Door gepersonaliseerde inhoud op maat van je klant aan te bieden, maak je vandaag het verschil.

In onderstaande brochure ontdek je alvast enkele van onze ingenieuze applicaties, maar ook vele andere toepassingen zijn mogelijk. Daag ons gerust uit met jouw creatief idee!

Digitale bezoekersteller: automatisch deurbeleid in je zaak

 • Slimme sensoren houden het aantal klanten in je winkel bij
 • Toon automatisch een ‘stop’ of ‘go’ scherm aan een wachtende klant
 • Vul aan met andere boodschappen zoals promoties of reclame
 • Garandeer social distancing en zorg voor een veilig gevoel
Interactie Assisted Selling

Je verkoop in goeie banen leiden dankzij digitale assistentie

Je verzamelt je met je klant rond interactieve displays op grote muren of aan een tafel om virtueel te winkelen. Je kan je klant onmiddellijk alle mogelijkheden van je gamma laten ontdekken en hem inspireren met beelden die heel nauw aansluiten bij de realiteit. Het is de ideale manier om je klant te overdonderen en helemaal overtuigd te maken van je product!

Vrijstaande touch schermen

Een vrijstaand touch scherm is een echte eyecatcher en werkt even makkelijk als een tablet. Terwijl jij een andere klant helpt, is de volgende al snel bezig op het scherm dat zo een ideale eerste informatiebron vormt. 

Toeristen kunnen van live-kaarten worden voorzien of makkelijk een blik werpen op een bepaalde buurt.

Maak je presentatie extra aantrekkelijk door op een groot formaat je voorstelling te doen.

instructiebordjes

Plaats eenvoudig en goedkoop instructies

 • Kies uit forex of polystyreen
 • Voorzien van een haarscherpe print met beleids- of veiligheidsinstructies
 • Met een kartonnen standaard (in de formaten 18, 24 of 34 cm) zet je de bordjes neer waar je wilt en verplaats je deze eenvoudig
 • Of kies voor een plafondhanger. Ideaal bij weinig ruimte. Enkelzijdig en dubbelzijdig te printen. 

Indruk maken in je showroom

Opvallend communiceren, aandacht vragen en indruk maken? Een videowall bijvoorbeeld is daartoe een uitstekend middel, want de communicatiekracht is enorm! Hij schept bovendien een unieke sfeer, en laat je klant overdonderen met een wow-effect.

Klantbeleving Videowall
Informeren Meeting Pad

Interactief vergaderen

Plaats een Interactive Touch Display in vergaderruimtes en klaslokalen en magie creëren met deze ultieme presentatietool. Geef training, presenteer en brainstorm op een interactieve manier! De flexibele werkgereedschappen kunnen worden aangepast aan jouw manier van werken!

Projecteer video’s, afbeeldingen en audiobestanden die zijn opgeslagen op je smartphone, tablet, laptop of pc rechtstreeks naar het scherm. Bestanden kunnen eenvoudig worden gedeeld tussen de display en een onbeperkt aantal externe apparaten.

De Interactive Touch Display beschikt bovendien over de meest duurzame en robuuste aanraaktechnologie die beschikbaar is: 10-point infrared touch technologie.

Wayfinding

Waar situeert zich bedrijf X? Op welke verdieping bevind ik mij? Waar is de badkamer? Waar kan ik een bepaald restaurant vinden?

Interactieve wegenkaarten en bewegwijzeringkiosken zijn een snel en eenvoudig middel voor bezoekers om hun bestemming te vinden. En omdat leveranciers altijd op het laatste moment bedrijfsinformatie wijzigen, zorgt het digitaliseren van de kaart ervoor dat de inhoud altijd up-to-date is.

Informeren Wayfinding
Klantbeleving Akoestische Panelen

Zorg voor een aangename akoestiek

Een aangename akoestiek is van groot belang om een goed verkoopgesprek voeren in winkels en showrooms, en draagt zeker bij aan het verkoopsucces. Evenzeer genieten gasten meer van hun bezoek aan een restaurant, museum of theater als de akoestiek optimaal is. Je kan dit tot stand brengen met akoestische wandpanelen. Door een personalisatie van de print kan je voor je klanten ook echt iets moois neerzetten.

Maak van je gebouw je visitekaartje

Branding kan je overal toepassen. Toon je merknaam zowel binnen in je lobby met textielframes als buiten op de gevel met spandoeken of reclameborden. Wij brengen jouw sterk grafisch ontwerp tot leven met gigantische prints en geven zo meer bekendheid aan je naam!

merkondersteuning gevelreclame
Merkondersteuning Wagenbelettering

Ook onderweg opvallen

Het beletteren van je auto is een van de meest effectieve en voordelige reclamevormen die je kan inzetten. Ben je veel onderweg, sta je vaak in de file of parkeer je je wagen dikwijls aan de straatkant? Dan is een opvallende reclameboodschap de ideale oplossing om meer naambekendheid te verwerven. Daarnaast is het ook een zeer betaalbare en vooral rendabele manier van adverteren: je hoeft slechts éénmaal te investeren om jarenlang van de voordelen te kunnen genieten.

Maak een boeiende ervaring van de kennismaking met je product

 

Interactieve inhoud is fascinerend en een touchscherm bedienen is kinderspel. Het zet de gebruiker aan om steeds verder te zoeken.

Het is een ideale manier om op ludieke wijze je gamma te ontdekken bijvoorbeeld.  Het resultaat? Een hoop inspiratie en een incentive tot extra aankopen.

Digitale Display met handontsmetter

 • Contactloos handen ontsmetten
 • Vul aan met andere boodschappen zoals promoties of reclame
 • Garandeer social distancing en zorg voor een veilig gevoel

Zelf onze digital signage ontdekken?

Op de Ye Visual Experience Days kan je alle voordelen en mogelijkheden van interactieve digital signage ontdekken. Laat je inspireren en word een voorloper in jouw sector! Inschrijven kan via onderstaande knop.

Klaar om je promotie een duwtje te geven?

Aarzel niet om ons te contacteren!

Leg ons gerust je vraag of je probleem voor, wij hebben de nodige expertise in huis en helpen je met veel plezier verder!