Partners - Ye Visual

Onze Partners

We werken telkens met onze partners als één team om jouw digital signage project optimaal uit te werken

met wie werkt ye visual samen?

Onze partners

Intuiface

Als Intuiface Expert voor België maken wij jouw doelgerichte touchscreen oplossingen op maat. We hoeven daarbij geen code te schrijven, wat maakt dat we projecten sneller en goedkoper kunnen aanleveren. We koppelen heel makkelijk sensoren, web-API’s, RFID lezers en andere  elementen aan jouw interactief project. Nadien kan je trouwens makkelijk zelf nieuwe content toevoegen via het cloudbased portaal. Zo is je project altijd up-to-date!

Verder bevat Intuiface een enorm interessant Analytics platform waardoor je pas écht inzicht krijgt in het gebruik van jouw digitale touchprojecten.

Wereldwijd vertrouwen al honderden bedrijven op hun lokale Intuiface Partners om hun touchscreen projecten te laten maken. Intuiface, met kantoren in Toulouse, Taipei en Chicago, heeft bovendien het ISO 27001 certificaat behaald, wat kort samengevat wil zeggen dat jouw data in veilige handen is!

Nexmosphere

Onze Nederlandse partner Nexmosphere zorgt er voor dat onze projecten aangevuld worden met verschillende sensoren en connectoren om interactieve ervaringen te creëren.

Met hun tools word je publiek uitgenodigd om je producten op een speelse en heel visuele manier te ontdekken. Tegelijkertijd wordt de juiste sfeer gecreëerd met prachtige lichteffecten dankzij de Nexmosphere LED outputs.

De Nexmosphere sensoren zijn onder andere: pick-up sensors, knoppen, LED verlichting, RFID tags en ontvangers, motion detection camera’s, gender & age detection camera’s…

Displax

Het Portugese bedrijf Displax biedt ons de perfecte hardware en middleware om object recognition in jouw winkel of showroom waar te maken.

Met hun multitouch displays – al dan niet ingebouwd in elegante tafels – in combinatie met interactieve objecten en de software van Intuiface, bouwen wij jouw object recognition project op maat

Displax
Allsee

Allsee Technologies

Dankzij onze hardware partner Allsee Technologies, verzekeren we je van de beste digital signage displays in een grote hoeveelheid aan soorten en formaten

Van portrait tot landscape, van indoor tot outdoor, van touch tot non-touch, van 450 cd/m² tot ultra high brighness, van 10″ tot 85″ diameter, van wall-mounted tot freestanding, alles is mogelijk!

Prestop

Het Nederlandse bedrijf Prestop is de grootste fabrikant binnen de Benelux van touchscreens, touchtafels, bestelzuilen en informatiezuilen.

Dankzij onze samenwerking met Prestop kunnen we ons onderscheiden door eerst te luisteren naar de wensen van onze klanten, om daarna een volledig project op maat aan te bieden, van hardware tot software.

Prestop

met wie werkt ye visual samen?

Daarnaast werken we ook samen met deze topmerken

Ik ben benieuwd naar mijn oplossing op maat!