Outdoor Signage bij Skyline Communications - Ye Visual

Outdoor Signage bij Skyline Communications

Skyline Communications is een wereldwijde toonaangevende leverancier van end-to-end multi-vendor netwerkbeheer en OSS oplossingen voor de uitzend-, satelliet-, kabel-, telco- en mobiele industrie. Onlangs koos het bedrijf om uit te pakken met digital signage, in samenwerking met Ye Visual.

Bij Skyline Communications draait alles om innovatie.

Nieuwe site

Het bedrijf investeert continu in software-onderzoek en -ontwikkeling, met als doel intelligentere softwareapplicaties te maken, om zijn klanten te helpen hun operationele kosten te drukken en tegelijkertijd de kwaliteit van hun diensten te verbeteren.

Naast innovatie is ook duurzaamheid een belangrijke factor in de bedrijfsfilosofie van Skyline Communications. Daarom bouwden ze onlangs een nieuw en energiezuinig hoofdkantoor in Izegem, dat het milieu respecteert en hun visie op duurzaam verantwoord ondernemen weerspiegelt.

Digital signage​

Om hun klanten welkom te heten en wegwijs te maken, koos Skyline Communications ervoor om de weg van digital signage in te slaan. Hiervoor plaatsten we een vrijstaande digitale advertentiedisplay met touch functie op hun site in het Skyline Park. Hierdoor verhoogt Skyline Communications de interactiviteit met hun klanten, nog voor ze het gebouw betreden. Met dit scherm toont het bedrijf aan dat het op technologisch vlak voorloopt op de concurrentie. Er werd gekozen voor een outdoor display, speciaal ontworpen voor buitengebruik, en bestand tegen vandalisme en alle weersomstandigheden.

Plaatsing​

In de zomer van 2019 werd het scherm in het Skyline Park geplaatst, en uitvoerig getest. Zoals je op onderstaande foto’s kan zien (klik om te vergroten), werd het scherm in de grond ingebouwd en verstevigd.

Resultaat​

Het eindresultaat mag er zeker zijn, en past perfect in het plaatje van het innovatieve Skyline Park.

De freestanding digital advertising displays zijn verkrijgbaar in zowel touch als non-touch uitvoering, zijn perfect leesbaar in de zon dankzij de high brightness schermen, en kennen een erg stevige uitvoering, waardoor ze kunnen worden blootgesteld aan tal van externe factoren.

Klik hier om deze showcase te bekijken op Pinterest.

Ye Visual
Ye Visual

Wij houden je graag op de hoogte met de laatste nieuwtjes, ontwikkelingen en evoluties in de markt.

Wil je meer weten, contacteer ons dan voor al jouw vragen!