Testimonial - Vastgoedkantoor Huys Médard - Ye Visual

Huys Médard, een vastgoedkantoor met huiselijke sfeer

Wie is Huys Médard?​

Huys Médard is een jong vastgoedkantoor, gespecialiseerd in verkoop en verhuur van vakantiewoningen. Bart Bostoen en Gilles Veranneman openden hun kantoor begin januari 2020 in Oostduinkerke.

Gilles Veranneman & Bart Bostoen – Oprichters Huys Médard

Niet zomaar een vastgoedkantoor​

Huys Médard heeft een out-of-the-box aanpak. Ze willen niet het typische, ouderwetse vastgoedkantoor zijn. Dit maken ze niet enkel duidelijk aan de hand van hun huisstijl maar ook de inrichting van hun kantoor kreeg een speciale aanpak.

“We hebben geen onthaalbalie. Onze klanten hoeven hier niet in de wachtrij te zitten zoals bij de tandarts of bij de bank.”

In plaats van een saaie, doordeweekse wachtkamer, creëerde Huys Médard een salon met een huiselijke sfeer. Om het moderne gevoel helemaal af te maken, beslisten zaakvoerders Gilles en Bart om ook een digitaal scherm te plaatsen.

Geen gewone televisie​

Na contact met Ye Visual werd er snel beslist om, in plaats van een eenvoudig televisie toestel te plaatsen, een interactieve touch screen in de salon op te hangen.

Dit interactieve scherm, die gekoppeld werd aan hun vastgoed software, toont automatisch alle beschikbare panden. Bezoekers kunnen zo al op een aangename manier surfen door het aanbod tot iemand beschikbaar is.

Naast info over Huys Médard zelf, beschikt de touchscreen applicatie over een interactieve kaart die alle beschikbare panden toont. Informatie over de woningen zoals de prijs, het aantal kamers en interessante foto’s worden automatisch opgehaald uit hun eigen CRM pakket.

“Het scherm toont de applicatie op maat, gekoppeld aan onze software, waardoor onze klanten onze beschikbare panden live kunnen bekijken terwijl ze even wachten.

Klanten die het iets moeilijker hebben met technologie, kunnen rustig in de zetel blijven zitten, terwijl een medewerker van Huys Médard op de interactieve experience de beschikbare panden toont.

Alles wordt automatisch geüpdatet zodat we er geen extra werk aan hebben.

Vernieuwend kantoor​

De combinatie van de vernieuwende aanpak, de huiselijke sfeer en hun service maakt dat ze eruit springen ten opzichte van andere vastgoedkantoren in de buurt.

www.huysmedard.be

Ye Visual
Ye Visual

Wij houden je graag op de hoogte met de laatste nieuwtjes, ontwikkelingen en evoluties in de markt.

Wil je meer weten, contacteer ons dan voor al jouw vragen!