Klantencase - Testimonial Verada Zwevegem - Ye Visual

Je showroom verdubbelen zonder bijbouwen?

Plaats ál je materialen en producten op 1 centrale plaats en ga voor interactieve aankoopbegeleiding, zoals Verada

De baseline van Verada verklapt het al: “meer dan schrijnwerk alleen”. De core business van Verada “buitenschrijnwerk” (ramen, deuren, garagepoorten…) werd door de jaren heen uitgebreid met totaalrenovaties, woonuitbreidingen, en allerhande binnenschrijnwerk.

In principe zou Verada dus een heel uitgebreide showroom moeten hebben, om alle materialen en producten te kunnen tonen. Die optie hebben ze niet, maar ze vonden een veel goedkoper alternatief!

Een oplossing voor een te kleine showroom​

Verada koos voor een interactieve touchscreenkiosk, waarbij hun informatie heel visueel en gestructureerd kan worden voorgesteld aan hun klanten.

Ze tonen heel makkelijk een pak stijlen. Of het nu gaat om soorten bakstenen, maatwerk in houtconstructies of afwerkingen in pvc of aluminium: Hun ganse aanbod kan worden getoond op een heel klein oppervlak, en met 1 simpele aanraking vind je al het nodige direct terug.

“Ons aanbod aan producten is zo groot dat onze showroom te klein werd. De kiosk is de ideale oplossing om onze klanten toch alles te kunnen tonen en een project snel te kunnen vormgeven.”

Tineke Verbrugghe – Verada

Een mooie inspiratiebron via hun referenties​

Met een eenvoudige aanraking van het scherm kan naar de soorten materialen, projecten, brochures,… worden genavigeerd.

Verada kan een arsenaal aan foto’s tonen van situaties voor en na. Op die manier kunnen klanten echt het verschil zien, en krijgen deze sneller een idee wat ze zelf willen. Het salesgesprek verloopt zo heel wat vlotter.

De plannen van klanten laten ze inlezen. Verschillende partijen gaan dan rond het scherm staan en er wordt verder gewerkt op een groot scherm, om zo alles in detail te bespreken.

“Een touchscreen is de ideale tool om al jullie projecten aan de klanten op een visuele manier voor te stellen. Zo kan je pas echt uitpakken met de foto’s van je referenties”

Huisfotograaf Verada

Wachttijden optimaliseren​

Soms moeten klanten even wachten tot er iemand beschikbaar is. Zij gaan intussen al snel naar het scherm om even te navigeren. Zo krijgen ze een idee van wat Verada allemaal doet en worden ze verder geïnspireerd. Sommigen komen binnen voor buitenschrijnwerk, maar bij het zien van het aanbod aan binnendeuren, parket, laminaat of keukens zien, beginnen klanten verder te denken.

Wanneer het écht druk is, is er ook de mogelijkheid om het contactformulier in te vullen.

“ Klanten beseffen tijdens het scrollen dat ze bij Verada terecht kunnen voor meerdere werken, wat goed is voor de verkoop”

Tineke Verbrugghe – Verada

Eenvoudige upload van extra informatie​

Het project kan ten allen tijde worden aangepast door Verada, vanop de cloud-based software. Foto’s kunnen worden geüpload, verwijderd of vernieuwd. Titels kunnen worden toegevoegd. Uiteraard kunnen ook de plannen voor de klant of de bedrijfsbrochure op een eenvoudige manier worden aangepast.

“Doordat de basisstructuur van de applicatie dermate eenvoudig is opgesteld, kunnen we in een vingerknip extra info toevoegen. Ideaal voor iemand zoals ik die niet zo technisch is ingesteld!”

Tineke Verbrugghe – Verada

Website Verada: www.verada.be

Ye Visual
Ye Visual

Wij houden je graag op de hoogte met de laatste nieuwtjes, ontwikkelingen en evoluties in de markt.

Wil je meer weten, contacteer ons dan voor al jouw vragen!