Integrated Systems Europe (ISE)

Integrated Systems Europe (of kortweg ISE) is ‘s werelds grootste tentoonstelling voor AV- en systeemintegratie. De editie van 2019 liep van 5 tot 8 februari in RAI Amsterdam en was er de grootste beurs tot op heden, zowel op gebied van expositieruimte als van deelnemersregistraties. Aangezien we bij Ye Visual niet enkel printwerk, maar ook vele soorten digitale displays en schermen aan onze klanten aanbieden, konden we niet ontbreken op ISE 2019, om bij te leren én te genieten van de laatste technologische snufjes.

 

 

 

 

 

 

 

De 15 gereserveerde hallen waren ruim gevuld met een divers gamma aan producten, aangeboden door meer dan 1.300 standhouders. Een derde van het aanbod kon met digital signage worden gelinkt. Zo zagen we allerlei types en soorten van beeldschermen, digitale displays, software en hoogtechnologische plug-and-play systemen. In die ene dag die we de beurs bezochten, hebben we zoveel mogelijk nieuwe contacten gelegd om onze eigen klanten in de toekomst de allerbeste mogelijkheden te kunnen bieden.

 

De beursvloer is opgedeeld in verschillende technologiezones, zodat het navigeren over de enorme expositieruimte wat eenvoudiger verloopt. Op die manier werd het ook voor ons makkelijker om langs te gaan bij zoveel mogelijk van de exposanten die we een bezoek wilden brengen. De verschillende technologiezones zijn de volgende: Audio & Live Event Technology, Onderwijstechnologie, Residentiële Oplossingen, Smart Building, Unified Communications, en voor ons de meest interessante: Digital Signage & DooH (Digital out of Home).

 

Hiermee gaat Ye Visual dan ook aan de slag om de klanten een erg uitgebreid gramma aan totaaloplossingen aan te bieden, waarbij printwerk en interactieve digital signage worden gecombineerd. Digitale posters in combinatie met lightbox textielframes, digitale displays geïntegreerd in bedrukte wanden, spiegels met touchscreen en ingebouwde software, flinterdunne en light-weight lichtpanelen, transparante LED-boxen om jouw product in voor te stellen… niets is onmogelijk. Zo blijven we innoveren in zowel print als pixels.

Wil je weten wat Ye Visual voor jou kan betekenen? Bezoek onze website https://yevisual.be en laat je inspireren. Niet gevonden wat je zocht? De kans is groot dat we je toch kunnen helpen! Aarzel niet op ons te contacteren via info@yevisual.be