Laat je inspireren.

Breng elke ruimte tot leven!

Met onze fotoprints en fotobehang breng je niet alleen je kantoor of slaapkamer tot leven, maar trek je ook nog eens alle aandacht naar je beursstand. Verspreid je boodschap op een grootse en opvallende manier.

Met onze fotoprints en fotobehang breng je niet alleen je kantoor of slaapkamer tot leven, maar trek je net als Lano Carpets ook nog eens alle aandacht naar je beursstand. Verspreid je boodschap op een grootse en opvallende manier.

fotoprints

ZET JE EVENEMENT IN DE KIJKER!

Met zijn indrukwekkende podia en zijn nadruk op beleving is Hype-O-Dream één van de meest vooruitstrevende festivals uit België. Ye Print zorgde ook voor de vijfde editie terug voor de banners die over het hele terrein én op de podia te bezichtigen waren. Ook jouw evenement kunnen we op deze manier in de kijker zetten!

Mobiele reclame? zeer zeker!

Salade- en burgerbar Foodbart koos voor een hoge visibiliteit op de openbare weg dankzij de gepersonaliseerde fietsreclame, op maat gemaakt door Ye Print. Ook voor bromfietsen, auto’s en bussen bestaan er oplossingen die wij je graag aanbieden. Mobiele reclame? Zeer zeker!

Belettering kan overal!

Geef je etalage een extra dimensie dankzij onze raamstickers. ‘Onderneem in Kortrijk’ koos alvast voor een opvallende én praktische voorgevel. Deze pareltjes zijn een aanrader bij speciale acties of feestdagen.

Outdoor adverteren! Buitengewoon!

Wens je een hoge visibiliteit op drukbezochte plaatsen? Of wil je je bedrijf op een originele en opvallende manier in de kijker zetten? Een project dat we graag in handen nemen! Met vloerstickers trek je gegarandeerdde aandacht van iedere voorbijganger.

ADVERTEREN OP FORMAAT!

Modellenbureau Key2Models pakte uit met grote spandoeken op de mooiste gevels. Hun reclame springt onmiddellijk in het oog. Ook Cras Woodgroup staat ervoor bekend om met hun banners erg op te vallen langs de E17, de ideale locatie voor een hoge visibiliteit dankzij Ye Print.

wij dragen privacy hoog in het vaandel!

Heeft jouw pand een gevel gelegen langs de straatkant, maar wil je toch de privacy van je cliënten waarborgen? Dan is onze zandstraalfolie de ideale oplossing. In combinatie met onze belettering is dit de ideale manier om extra informatie zoals openingsuren mee te delen aan je klanten.