Gamification met Intuiface - Ye Visual

Gamification met Intuiface

Wilt u een beetje plezier toevoegen aan uw interactieve projecten? Onze partner Intuiface heeft nieuwe mini-game-voorbeelden vrijgegeven die je project tot een hoger niveau kunnen tillen.

Intuiface heeft een pak mini-games geïntroduceerd, beschikbaar voor alle IntuiFace-gebruikers, en dus ook voor onze klanten. Waarom? Wordt u een spelcomputer? Nou, nee. Het heeft te maken met iets dat gamification heet.

Gamification is een relatief nieuw concept voor het bedrijfsleven, maar intuïtief is het logisch. Pas spelconcepten toe op een niet-spelcontext en u maakt die context aantrekkelijker. Van het aanleren van vaardigheden tot het aanmoedigen van innovatief denken en het verhogen van leerprocessen, het gebruik van games kan de betrokkenheid van de gebruiker, de merkbekendheid en het behoud van informatie aanzienlijk bevorderen.

Traditionele, statische signalisatie kon niet veel dichter bij gamification komen dan een rondje bingo. Met interactieve signage explodeert het aantal mogelijkheden. Touch-first signage is per definitie boeiender omdat bezoekers hun interesses en voorkeuren kunnen aangeven en onmiddellijk feedback krijgen. De toevoeging van games werkt als een multiplier. Van de beursvloer tot een kunstgalerij, interactieve bewegwijzering en gamification zijn een krachtig paar.

Enkele spelletjes die Intuiface heeft geïntroduceerd:

  • Memory Spel
  • Gokautomaat
  • Rad van fortuin
  • Kraskaart
  • Puzzel
  • Quiz

Contacteer ons als je meer informatie wil over deze mini-games.

Ye Visual
Ye Visual

Wij houden je graag op de hoogte met de laatste nieuwtjes, ontwikkelingen en evoluties in de markt.

Wil je meer weten, contacteer ons dan voor al jouw vragen!