Ye VIsual

SHOWROOM

SCROLL DOWN TO DISCOVER THE FUTURE OF DIGITAL SIGNAGE!

Ontdek de toekomst van digital signage!

Op vandaag is interactie hét codewoord. Door creatief om te springen met touch technologie en gepersonaliseerde inhoud op maat aan te bieden, maak je vandaag het verschil.

Ontdek in de Ye Visual Showroom alle voordelen en mogelijkheden en word een voorloper in jouw sector! We voorzien uiteraard een hapje en een drankje. Een bezoek aan de Showroom duurt ongeveer een uurtje.

Update data showroombezoeken:

We dragen de veiligheid en gezondheid van onze klanten hoog in het vaandel. Ten gevolge van de maatregelen die getroffen zijn door de overheid omtrent het corona virus, en de ernst van de situatie, is het momenteel niet mogelijk om onze showroom te bezoeken.

Momenteel werken we echter wel aan een oplossing waarmee je de Ye Visual Showroom op een virtuele manier kan ontdekken en bezoeken.

Wens je graag op de hoogte te blijven over de release van onze virtual tour of wil je te weten komen wanneer het bezoeken van onze showroom terug mogelijk wordt? Via onderstaand contactformulier houden we je up to date.

Dinsdag

28/04/2020

Donderdag

28/05/2020

Contacteer ons

De Experience Days gaan door in de Allsee Europe showroom in Oostende. Allsee Europe is de officiële partner voor hardware van Ye Visual.

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte

Blijf je graag op de hoogte?

Wil u op de hoogte blijven van de nieuwe data van de Ye Visual Experience Days, of u kan zich op geen van bovenstaande data vrij maken? Laat hiernaast je contactgegevens achter en we zorgen ervoor dat u niets mist!