Testimonial - Vellen- en rotatiedrukkerij Delabie - Ye Visual

Drukkerij Delabie koos voor Digital Signage

We spraken met Johan Haghebaert, commercieel directeur bij Drukkerij Delabie, over de installatie van hun digitaal welkomstscherm in de inkomhal van hun bedrijf.

Johan Haghebaert, commercieel directeur bij Drukkerij Delabie

Wie is Delabie?​

Delabie is een gekende vellen- en rotatiedrukkerij uit Moeskroen met klanten in gans Europa. Ze zijn gespecialiseerd in het drukken van gekartonneerde boeken, waaronder heel veel stripverhalen, maar ook reclamedrukwerk zoals folders en brochures.

We zochten een betere manier om onze bezoekers welkom te heten op ons bedrijf

De keuze voor digital signage​

Drukkerij Delabie krijgt bij een goed-voor-druk regelmatig klanten op bezoek die aan de drukpers het drukwerk willen goedkeuren. Die mensen willen ze in de inkom altijd welkom heten. Vroeger gebeurde dit via een letterbord, daarna met printjes maar nog steeds was dit niet professioneel genoeg. Daarom zochten ze bij drukkerij Delabie naar een betere en digitale manier. De oplossing hebben ze gevonden in de digitale display van Ye Visual.

Na het vergelijken van verschillende leveranciers hebben koos Delabie voor Ye Visual. De goede raadgeving, hun servicebereidheid en hun tarieven maakte van Ye Visual de aangewezen partner.

De voordelen voor Delabie​

Een voordeel van het online portaal is dat ze niet alleen de verwelkoming van de klanten op voorhand kunnen plannen, maar ze kunnen ook een mooie slideshow van beelden laten afspelen. Nu bijvoorbeeld met de covid-crisis, tonen ze ook alle voorschriften waar bezoekers zich moeten aan houden. Dit maakt het zeer makkelijk en flexibel werken.

De aanpassingen aan het scherm doen we online in het portaal van op afstand, wat het heel flexibel werken maakt

Delabie investeert continu in nieuwe machines en persen en een digitaal welkomstscherm sluit aan bij die aanpak. De professionele aanpak is zo ook onmiddellijk duidelijk voor bezoekers. Het scherm valt goed op en zorgt ervoor dat klanten zich instant welkom voelen omdat ze persoonlijk worden aangesproken.

www.delabie.be

Ye Visual
Ye Visual

Wij houden je graag op de hoogte met de laatste nieuwtjes, ontwikkelingen en evoluties in de markt.

Wil je meer weten, contacteer ons dan voor al jouw vragen!