Video wall display

Wil je een groot publiek aantrekken, en ervoor zorgen dat alle ogen op het scherm gericht zijn? Bekijk dan zeker onze videowall oplossingen.

De videowalls zijn modulair opbouwbaar en hierdoor ook voor elke ruimte en toepassing geschikt. Door de commercial grade LCD panels kunnen deze videowalls tot 24/7  functioneren en hebben ze een levensduur van 50000 uren.

Verkrijgbaar in 49″ I 55″

Professional
monitors

Ontdek hier

de voordelen

24-7 Commercial Grade-01

24/7 commercieel gebruik

Digitale displays bestaan uit een LCD panel voor commercieel gebruik en LED backlight. Ze kunnen 24/7 gedurende meer dan 70.000 uren in gebruik worden genomen.

3YearWarranty-01

bepaal zelf je boodschap

Het is mogelijk om verschillende beelden af te spelen op verschillende momenten van de dag. Je kan het even goed eenvoudig houden door rechtstreeks de inhoud te gaan bepalen wanneer je dat wenst.

Broadcast Live TV-01

trek meer aandacht

Onze digitale displays kunnen van voorbijgangers klanten maken. Bewegende beelden trekken immers meer aandacht dan stilstaande beelden.

Tempered Glass Front-01

versterk de beleving

Dankzij bewegende beelden komt je boodschap sterker over en zet je meer aan tot actie.

laat je verrassen

door de functies

Narrow Bezel-01

Super narrow bezel (3,5 mm)

Tussen 2 panelen is slechts 3.5mm ruimte, wat maakt dat ze zo goed als naadloos zijn en virtueel 1 groot eyecatching videoscherm vormen.

4K Compatible-01

4K compatible video walls

Met een inhoud in 4K bereik je een verbazingwekkende Ultra High Definition Resolutie, zonder dat een externe matrix controller vereist is.

Ultra Wide Display-01

Wide viewing angle

De displays kunnen zowel landscape als portrait worden opgehangen zonder in te boeten aan beeldkwaliteit en met behoud van een opmerkelijke gezichtshoek van 178°.

Temperature Control-01

Smart temperature control

Een geluidloos koelsysteem zorgt ervoor de schermen en hun interne componenten op optimale temperatuur blijven, wat maakt dat een lange levensduur verzekerd is.

Eenvoudig te bevestigen.

Bekijk onze mount systemen.

Onze producten zijn eenvoudig te bevestigen dankzij onze grote range aan mount systemen. Plaats jouw display op muren of plafonds, of maak gebruik van onze floor stands om met je project in het oog te springen. Wij zorgen voor een oplossing op maat.

Wacht niet langer!

vraag nu je demo aan.