Digital menu board

Met deze nieuwe menu boards brengt u uw zaak tot een hoger niveau. Je klant heeft een veel duidelijker overzicht van wat je aanbiedt, en jij kan veel accurater handelen omdat bepaalde producten of promoties à la minute kunnen worden aangepast.

Verkrijgbaar in 32″ I 43″ I 50″ I 55″

Professional
monitors

Ontdek hier

de voordelen

24-7 Commercial Grade-01

24/7 commercieel gebruik

Digitale displays bestaan uit een LCD panel voor commercieel gebruik en LED backlight. Ze kunnen 24/7 gedurende meer dan 70.000 uren in gebruik worden genomen.

3YearWarranty-01

bepaal zelf je boodschap

Het is mogelijk om verschillende beelden af te spelen op verschillende momenten van de dag. Je kan het even goed eenvoudig houden door rechtstreeks de inhoud te gaan bepalen wanneer je dat wenst.

Broadcast Live TV-01

trek meer aandacht

Onze digitale displays kunnen van voorbijgangers klanten maken. Bewegende beelden trekken immers meer aandacht dan stilstaande beelden.

Tempered Glass Front-01

versterk de beleving

Dankzij bewegende beelden komt je boodschap sterker over en zet je meer aan tot actie.

laat je verrassen

door de functies

IPS Panel-01

450 cd/m² IPS Panel

De IPS technologie garandeert een echtere en scherpere weergave van de kleur, vanuit welke hoek je ook kijkt.

landscape or Portrait Orientation-01

Multi screen synchronisation

Het is mogelijk om verschillende schermen op elkaar af te stemmen. Creëer zodoende een inhoud die opvalt, of zorg ervoor dat je schermen tegelijk van inhoud wisselen.

Narrow Bezel-01

Narrow bezel

De smalle boorden laten toe dat de schermen heel aaneensluitend kunnen worden opgesteld, wat de looks alleen maar ten goede komt.

Ultra Wide Display-01

Wide viewing angle

Dankzij de IPS technologie voorziet de digitale poster in een fantastische beeldkwaliteit en een opmerkelijke gezichtshoek van 178°.

Eenvoudig te bevestigen.

Bekijk onze mount systemen.

Onze producten zijn eenvoudig te bevestigen dankzij onze grote range aan mount systemen. Plaats jouw display op muren of plafonds, of maak gebruik van onze floor stands om met je project in het oog te springen. Wij zorgen voor een oplossing op maat.

Wacht niet langer!

vraag nu je demo aan.