Freestanding Touch advertising display outdoor

Overal waar vandaag een poster wordt opgehangen in het openbaar, kan even goed een Outdoor Display worden geplaatst, oneindig veel mogelijkheden dus.Doordat de schermen high brightness zijn, zijn deze in het directe zonlicht nog steed leesbaar.
Een ander zeer belangrijk punt van deze schermen is dat ze vandal proof zijn. Ze zijn dus niet enkel tegen weer en wind beschermd, maar ook tegen personen met minder goeie bedoelingen.

Verkrijgbaar in  49″ I 55″

Outdoor
displays

Ontdek hier

de voordelen

24-7 Commercial Grade-01

24/7 commercieel gebruik

Digitale displays bestaan uit een LCD panel voor commercieel gebruik en LED backlight. Ze kunnen 24/7 gedurende meer dan 70.000 uren in gebruik worden genomen.

3YearWarranty-01

bepaal zelf je boodschap

Het is mogelijk om verschillende beelden af te spelen op verschillende momenten van de dag. Je kan het even goed eenvoudig houden door rechtstreeks de inhoud te gaan bepalen wanneer je dat wenst.

Broadcast Live TV-01

trek meer aandacht

Onze digitale displays kunnen van voorbijgangers klanten maken. Bewegende beelden trekken immers meer aandacht dan stilstaande beelden.

Tempered Glass Front-01

versterk de beleving

Dankzij bewegende beelden komt je boodschap sterker over en zet je meer aan tot actie.

laat je verrassen

door de functies

1500 CD-M2 Sunlight Readable-01

Direct sunlight readable

Deze digitale display is in staat om zelfs in contact met direct zonlicht een constante beeldkwaliteit aan te houden. De helderheid ervan is meer dan 10x zo goed als dat van een eenvoudig televisiescherm.

Vandal Proof-01

vandalproof

De omhulzing is gemaakt uit staal en het glasfront is thermisch verstevigd. Alle bedieningsknoppen van het scherm zitten verborgen en zijn niet-toegankelijk voor voorbijgangers.

Dust Tight-01

weatherproof

De display is uitgerust met een uiterst stevig en corrosievrije bemanteling. Deze bemanteling is eveneens immuun voor stof, water, sneeuw ... en kan m.a.w. iedere weersomstandigheid aan.

Modifications-01

touch screen

Verhoog de interactiviteit en betrokkenheid van je publiek dankzij het touch-systeem, dat functioneert zoals bij een tablet.

Wacht niet langer!

vraag nu je demo aan.