Mount systemen

Onze producten combineren robuuste prestaties en veelzijdige functionaliteit met een slank en elegant ontwerp.

Om dit ontwerp eer aan te doen, maken we gebruik van een grote range aan mount systemen, die aan strenge kwaliteits- en veiligheidscontroles zijn onderworpen.

Wij zorgen ervoor dat jouw digital signage oplossing, inclusief mount systeem, het perfecte plaatje vormt.

Mount systemen

eenvoudige Mount Systemen.

enkele mogelijkheden.

Wij bieden digital signage aan als totaal oplossing. Als vanzelfsprekend horen hier ook montage oplossingen bij. We zoeken, samen met jou, naar de meest geschikte montagesystemen voor jouw type display.

Onze montage oplossingen gaan van montage aan de muur en het plafond tot vloer- en tafelstaanders. Op welke manier je je digital signage project ook wil vertonen, Ye Visual zorgt voor een oplossing op maat.

wall mounts

Bevestig jouw digitale displays aan elke muur dankzij ons groot aanbod aan wall mounts. Verkrijgbaar voor elk schermformaat die we aanbieden, met of zonder kantelfunctie.

Floor Stands

Heb je geen muur ter beschikking om je digitale displays te bevestigen? Vraag dan naar ons ruim assortiment aan floor stands. Enkele vloerstaanders zijn ook verkrijgbaar op wieltjes.

Table Stands

Voor de kleinere POS schermen bieden we ook table stands aan, voor zowel touch als non touch schermen. In ons assortiment: table stands met of zonder voet. Ook hier is kanteling mogelijk.

Ceiling Mounts

Je kan jouw digitale displays ook aan je plafond bevestigen, dankzij onze telescopische ceiling mounts. Beschikbaar voor displays van 17″ t.e.m. 70″. Enkele types kunnen ook vanop afstand worden bestuurd.

Wacht niet langer!

vraag nu je demo in onze showroom aan of maak een afspraak.