Mirror touch display

Voeg een klein beetje magie toe aan uw touchscreen met onze Mirror PCAP-Touch! Dit verbluffende scherm zal zeker en vast indruk maken op uw klant. De spiegel is uiterst geschikt voor een breed scala aan toepassingen, zoals paskamers, winkels, hotels of zelfs evenementen!

Het scherm heeft een helderheid van 450cd/m2 en is perfect gekalibreerd zodat de inhoud in het wit helder genoeg is . Gebieden in het zwart zijn reflecterend en dus gewoon een spiegel.

Ga snel aan de slag met dit prachtig product!

Verkrijgbaar in 50″

Interactive
touch displays

Ontdek hier

de voordelen

24-7 Commercial Grade-01

24/7 commercieel gebruik

Digitale displays bestaan uit een LCD panel voor commercieel gebruik en LED backlight. Ze kunnen 24/7 gedurende meer dan 70.000 uren in gebruik worden genomen.

3YearWarranty-01

bepaal zelf je boodschap

Het is mogelijk om verschillende beelden af te spelen op verschillende momenten van de dag. Je kan het even goed eenvoudig houden door rechtstreeks de inhoud te gaan bepalen wanneer je dat wenst.

Broadcast Live TV-01

trek meer aandacht

Onze digitale displays kunnen van voorbijgangers klanten maken. Bewegende beelden trekken immers meer aandacht dan stilstaande beelden.

Tempered Glass Front-01

versterk de beleving

Dankzij bewegende beelden komt je boodschap sterker over en zet je meer aan tot actie.

laat je verrassen

door de functies

Eco Power Timer-01

low power consumption

The LED backlight technologie zorgt voor een betere helderheid en contrast. De levensduur is minstens 70.000 uren en het energieverbruik is minimaal.

Modifications-01

10 Point PCAP Touch

Met 10 touch points kan je beelden manipuleren, in- en uitzoomen, en andere handelingen uitvoeren, veel meer dan mogelijk is bij een gewone tablet.

IPS Panel-01

450 CD/m² ips panel

De IPS technologie garandeert een echtere en scherpere weergave van de kleur, vanuit welke hoek je ook kijkt.

Dual OS-01

Dual OS - Windows & Android

Zowel het Android als Windows systeem zijn geïnstalleerd op een interne pc, zodat ultieme flexibiliteit gegarandeerd is.

Eenvoudig te bevestigen.

Bekijk onze mount systemen.

Onze producten zijn eenvoudig te bevestigen dankzij onze grote range aan mount systemen. Plaats jouw display op muren of plafonds, of maak gebruik van onze floor stands om met je project in het oog te springen. Wij zorgen voor een oplossing op maat.

Wacht niet langer!

vraag nu je demo aan.