Interactive touch display

Wie met een beperkt budget de kwaliteit van een touchscreen wenst, zit met deze infrarood schermen bij het gepaste toestel. Infrarood Touchscreens gebruiken de meest robuuste en duurzame aanraaktechnologie die er momenteel op de markt beschikbaar is. De aanraaktechnologie ervan werkt door LED-lichten en sensoren in de behuizing van een monitor boven het glas te integreren.

Verkrijgbaar in 55″ I 65″ I 70″ I 86″

Interactive
Touch displays

Ontdek hier

de voordelen

Software

Gratis Meetingpad software

De gratis Meetingpad software brengt je Interactive Touch Display tot leven. Maak aantekeningen op documenten, pdf's, afbeeldingen en video's met behulp van het interne Android systeem. De draadloze functies zijn compatibel met Android-, Apple- en Windows-apparaten. Er zijn geen abonnements- of licentiekosten gepaard met deze opmerkelijke software.

Stylus

Smart pen stylus

Er worden twee interactieve Smart Pens meegeleverd met het Interactive Touch Display. Met deze speciale stylussen kan je het display gratis bedienen vanaf elke plek in de ruimte. Je kan de kleur van het pengereedschap wijzigen, geannoteerde documenten opslaan, navigeren door een presentatie en teruggaan naar het startscherm van 'MeetingPad'

Interactive

Interactief whiteboard

Vervang het traditionele whiteboard in vergaderruimtes en klaslokalen door het Interactive Touch Display. Zo kan je annoteren, tekenen en magie creëren met deze ultieme presentatietool. De flexibele werkgereedschappen kunnen worden aangepast aan jouw manier van werken!

SeamlessFileSharing

bestanden delen

Projecteer video's, afbeeldingen en audiobestanden die zijn opgeslagen op jouw smartphone, tablet, laptop of pc rechtstreeks op je Interactive Touch Display. Bestanden kunnen eenvoudig worden gedeeld tussen de Display en een onbeperkt aantal externe apparaten.

Wireless

draadloze mirroring

Maak draadloos verbinding met het Interactive Touch Display vanaf elk toestel. Als je mobiele apparaten gebruikt, kan je het display in beide richtingen spiegelen en vanaf elke locatie bedienen binnen hetzelfde WiFi netwerk. Er zijn verder geen extra kabels of zenders nodig.

laat je verrassen

door de functies

Andorid

Ingebouwde android pc

Het Interactive Touch Display wordt geleverd met een krachtige geïntegreerde pc met Android 5.0 als besturingssysteem, 2 Gb RAM geheugen, 16 Gb intern geheugen én ingebouwde WiFi.

Dual OS-01

WIndows OPS PC

Door een OPS PC te gebruiken, kan je zowel Android als Windows op je touch display hebben ingebouwd, zonder externe apparaten. We bieden twee versies aan: de high performance en de budget friendly.

Modifications-01

10-point infrared touch

De Interactive Touch Display beschikt over de meest duurzame en robuuste aanraaktechnologie die beschikbaar is: 10-point infrared touch technologie. Gebruik meerdere vingers of één van de meegeleverde stylussen.

Easy Access Ports-01

makkelijke toegang

Sluit jouw laptop snel en gemakkelijk aan op het scherm met behulp van de HDMI- en USB-poorten aan de voorzijde. Ook op de interne PC zijn USB-poorten voorzien voor eenvoudige toegang.

Stunning Enclosure-01

Prachtige behuizing

De behuizing met afgeronde hoeken is gemaakt van zwart aluminium en is gemonteerd in segmenten, zodat deze strak kan blijven. het polymeer achterdeksel houdt het model licht en slank.

Etched Glass-01

Geëtst glas

Door het gematteerde glas worden ook zachte aanrakingen waargenomen en kunnen meerdere gebruikers tegelijk het scherm bedienen. De anti-verblindingscoating zorgt voor een helder scherm bij veel lichtinval.

Stylus

Stylus set inbegrepen

Naast twee Smart Pens zijn er ook twee magnetische stylussen, die aan de voorkant van het scherm kunnen worden bevestigd. Verder wordt ook een uitschuifbare aanwijzer meegeleverd.

Attach

Connectiviteit

De achterkant van het scherm heeft nog extra AV-ingangen die zorgen voor meer permanente verbindingen zoals AV in en uit, Audio in en uit, RS-232, VGA, Display Port, HDMI, YPbPr en USB.

Plug And Play-01

Dongle voor projectie

Er is geen extra software nodig om je laptop of PC rechtstreeks weer te geven. Verbinding maken met hetzelfde netwerk en de dongle voor projectie plaatsen is voldoende.

Touch
Touch
Touch
Touch

Eenvoudig te bevestigen.

Bekijk onze mount systemen.

Onze producten zijn eenvoudig te bevestigen dankzij onze grote range aan mount systemen. Plaats jouw display op muren of plafonds, of maak gebruik van onze floor stands om met je project in het oog te springen. Wij zorgen voor een oplossing op maat.

Wacht niet langer!

vraag nu je demo aan.