Freestanding Interactive touch display

Wie met een beperkt budget de kwaliteit van een touchscreen wenst, zit met deze infrarood schermen bij het gepaste toestel. Infrarood Touchscreens gebruiken de meest robuuste en duurzame aanraaktechnologie die er momenteel op de markt beschikbaar is.
 
De aanraaktechnologie ervan werkt door LED-lichten en sensoren in de behuizing van een monitor boven het glas te integreren.
 

Verkrijgbaar in 43″ I 50″ I 55″

Interactive
Touch displays

Ontdek hier

de voordelen

24-7 Commercial Grade-01

24/7 commercieel gebruik

Digitale displays bestaan uit een LCD panel voor commercieel gebruik en LED backlight. Ze kunnen 24/7 gedurende meer dan 70.000 uren in gebruik worden genomen.

3YearWarranty-01

bepaal zelf je boodschap

Het is mogelijk om verschillende beelden af te spelen op verschillende momenten van de dag. Je kan het even goed eenvoudig houden door rechtstreeks de inhoud te gaan bepalen wanneer je dat wenst.

Broadcast Live TV-01

trek meer aandacht

Onze digitale displays kunnen van voorbijgangers klanten maken. Bewegende beelden trekken immers meer aandacht dan stilstaande beelden.

Tempered Glass Front-01

versterk de beleving

Dankzij bewegende beelden komt je boodschap sterker over en zet je meer aan tot actie.

laat je verrassen

door de functies

3YearWarranty-01

All in one touch screen


Deze display kan probleemloos als een volwaardige computer worden aanzien, wat een aanzienlijk verschil maakt met andere kiosken. Het vormt een combinatie van PCAP technologie met een stijlvol en veilig vrijstaand scherm.

Dual OS-01

Dual OS - Windows & Android

Zowel het Android als Windows systeem zijn geïnstalleerd op een interne pc, zodat ultieme flexibiliteit gegarandeerd is.

Modifications-01

10 Point PCAP Touch

Met 10 touch points kan je beelden manipuleren, in- en uitzoomen, en andere handelingen uitvoeren, veel meer dan mogelijk is bij een gewone tablet.

landscape or Portrait Orientation-01

landscape or portrait

De 43" en 50" modellen kunnen zowel landscape als portrait worden gebruikt, zonder in te boeten aan beeldkwaliteit.

Wacht niet langer!

vraag nu je demo aan.