Hanging digital poster small

De uitvoering van deze digitale poster zorgt ervoor dat hij uitermate geschikt is om meerdere producten op een stijlvolle en opvallende manier in je etalage aan de man te brengen.

Verkrijgbaar in 15″

Digitale
posters

Ontdek hier

de voordelen

24-7 Commercial Grade-01

24/7 commercieel gebruik

Digitale posters bestaan uit een LCD panel voor commercieel gebruik en LED backlight. Ze kunnen 24/7 gedurende meer dan 70.000 uren in gebruik worden genomen.

3YearWarranty-01

bepaal zelf je boodschap

Het is mogelijk om verschillende beelden af te spelen op allerlei momenten van de dag, volgens een op voorhand vastgelegd uurrooster. Je kan het even goed eenvoudig houden door rechtstreeks de inhoud te gaan bepalen op het moment dat jij dat wenst.

Broadcast Live TV-01

trek meer aandacht

Onze digitale posters kunnen van voorbijgangers klanten maken. Bewegende beelden trekken immers meer aandacht dan stilstaande beelden.

Tempered Glass Front-01

versterk de beleving

Dankzij bewegende beelden komt je boodschap sterker over en zet je meer aan tot actie.

laat je verrassen

door de functies

1500 CD-M2 Sunlight Readable-01

Eyecather, ook in de zon

Goed leesbaar in de zon, dus vormt deze display, in combinatie met statische prints, een ideale eyecatcher in een etalage.

Ultra Wide Display-01

ROD powered displays

Deze innovatieve schermen worden van stroom voorzien via de kabel waaraan ze worden opgehangen. Een extra stroomkabel is niet nodig, zodat een heel moderne look wordt gecreëerd.

IPS Panel-01

1000 CD/m² commercial panel

Deze digitale poster is in staat om zelfs in contact met direct zonlicht een constante beeldkwaliteit aan te houden. De helderheid ervan is zowat 4x beter dan dat van een eenvoudig televisiescherm.

Plug And Play-01

Plug & play

Plug & Play is de meest rechtstreekse en makkelijkste manier om de inhoud op je scherm te doen verschijnen. USB stick plaatsen, inhoud selecteren, en klaar!

Wacht niet langer!

vraag nu je demo aan.