dubbelzijdige hanging digital poster

Deze digitale poster, bovendien met beeld aan beide zijden wordt een pronkstuk in je etalage waar je klant onmogelijk naast kan kijken. Hij is kent  een uiterst stijlvolle uitvoering, werkt perfect in het zonlicht, en is gemaakt om 24/7 te gebruiken. Bovendien heel gebruiksvriendelijk met het eenvoudige plug & play systeem.

Verkrijgbaar in 43″ I 55″

Digitale
posters

Transformeer je venster displays met de nieuwe Hanging Digital Poster Double Sided. Deze dubbelzijdige digitale posters zijn speciaal ontworpen voor etalages en hebben een naar buiten gericht beeldscherm met een helderheid van 700 cd/m² en een naar binnen gericht beeldscherm met een helderheid van 450 cd/m². Op die manier is je boodschap zichtbaar voor zowel mensen binnen als buiten je winkel.

Ondanks dat deze digitale poster dubbelzijdig is, heeft deze opmerkelijke oplossing een ongelofelijk superdun en lichtgewicht ontwerp. Met hun diepte van slechts 23 mm zijn ze zelfs dunner dan de meeste enkelzijdige schermen.

Dankzij het geïntegreerd plafond-montage-systeem spreken we over een eenvoudige all-in-one oplossing voor etalages van winkels en restaurants.

De Hanging Digital Poster Double Sided is verkrijgbaar in 43″ en 55″.

Ontdek hier

de voordelen

24-7 Commercial Grade-01

24/7 commercieel gebruik

Digitale posters bestaan uit een LCD panel voor commercieel gebruik en LED backlight. Ze kunnen 24/7 gedurende meer dan 70.000 uren in gebruik worden genomen.

3YearWarranty-01

bepaal zelf je boodschap

Het is mogelijk om verschillende beelden af te spelen op allerlei momenten van de dag, volgens een op voorhand vastgelegd uurrooster. Je kan het even goed eenvoudig houden door rechtstreeks de inhoud te gaan bepalen op het moment dat jij dat wenst.

Broadcast Live TV-01

trek meer aandacht

Onze digitale posters kunnen van voorbijgangers klanten maken. Bewegende beelden trekken immers meer aandacht dan stilstaande beelden.

Tempered Glass Front-01

versterk de beleving

Dankzij bewegende beelden komt je boodschap sterker over en zet je meer aan tot actie.

laat je verrassen

door de functies

1500 CD-M2 Sunlight Readable-01

Window display (700 cd/m²)

Deze digitale poster is in staat om zelfs in contact met direct zonlicht een constante beeldkwaliteit aan te houden. De helderheid ervan is meer dan dubbel zo goed als dat van een eenvoudig televisiescherm.

Double Sided Display-01

Double sided window display

Trek de aandacht van passanten en eens ze binnen zijn kan je de aandacht behouden met de beelden op de achterkant.

Plug And Play-01

Plug & Play

Plug & Play is de meest rechtstreekse en makkelijkste manier om de inhoud op je scherm te doen verschijnen. USB stick plaatsen, inhoud selecteren, en klaar!

Ultra Resistant To Blackening Defect-01

ultra resistant blackening defect (up to 110°C)

LCD schermen die worden bloot gesteld aan direct zonlicht panels vertonen zwarte vlekken. Dit probleem heb je niet met deze digitale poster die in staat is om uitstekend beeld te leveren tot 110° C.

Wacht niet langer!

vraag nu je demo aan.