Digital Poster

Met zijn standingvolle uitvoering vormt de digitale poster het  ideale scherm om te gebruiken in jouw horecazaak of bedrijf.  Je kan van eender welke locatie naar meerdere schermen tegelijk een product promoten of een boodschap mee geven. Ze zijn eenvoudig te bedienen via een USB plug & play en je hebt enkel een wallmount en stroom nodig om ze in werking te stellen.

Verkrijgbaar in 19″ I 22″ I 32″ I 43″ I 50″ I 55″

Digitale
posters

Ontdek hier

de voordelen

24-7 Commercial Grade-01

24/7 commercieel gebruik

Digitale posters bestaan uit een LCD panel voor commercieel gebruik en LED backlight. Ze kunnen 24/7 gedurende meer dan 70.000 uren in gebruik worden genomen.

3YearWarranty-01

bepaal zelf je boodschap

Het is mogelijk om verschillende beelden af te spelen op verschillende momenten van de dag. Je kan het even goed eenvoudig houden door rechtstreeks de inhoud te gaan bepalen wanneer je dat wenst.

Broadcast Live TV-01

trek meer aandacht

Onze digitale posters kunnen van voorbijgangers klanten maken. Bewegende beelden trekken immers meer aandacht dan stilstaande beelden.

Tempered Glass Front-01

versterk de beleving

Dankzij bewegende beelden komt je boodschap sterker over en zet je meer aan tot actie.

laat je verrassen

door de functies

Eco Power Timer-01

low power consumption

The LED backlight technologie zorgt voor een betere helderheid en contrast. De levensduur is minstens 70.000 uren en het energieverbruik is minimaal.

Ultra Wide Display-01

Wide viewing angle

Dankzij de IPS technologie voorziet de digitale poster in een fantastische beeldkwaliteit en een opmerkelijke gezichtshoek van 178°.

IPS Panel-01

450 CD/m² ips panel

De IPS technologie garandeert een echtere en scherpere weergave van de kleur, vanuit welke hoek je ook kijkt.

Plug And Play-01

Plug & play

Plug & Play is de meest rechtstreekse en makkelijkste manier om de inhoud op je scherm te doen verschijnen. USB stick plaatsen, inhoud selecteren, en klaar!

Eenvoudig te bevestigen.

Bekijk onze mount systemen.

Onze producten zijn eenvoudig te bevestigen dankzij onze grote range aan mount systemen. Plaats jouw display op muren of plafonds, of maak gebruik van onze floor stands om met je project in het oog te springen. Wij zorgen voor een oplossing op maat.

Wacht niet langer!

vraag nu je demo aan.