Digital Poster
HIgh brightness

Wanneer je op zoek bent naar schermen die je ook in de zon nog perfect kan lezen, dan zit je bij deze digitale posters goed. Met een 1500cd/m2 zijn deze schermen 3 keer helderder dan een standaard commercieel scherm.

Verder zorgt het interne aircosysteem er voor dat het paneel en de interne componenten niet oververhit geraken en op een optimale temperatuur kunnen werken.

Verkrijgbaar in 32″ I 43″ I 49″ I 55″ I 65″

Digitale
posters

Ontdek hier

de voordelen

24-7 Commercial Grade-01

24/7 commercieel gebruik

Digitale posters bestaan uit een LCD panel voor commercieel gebruik en LED backlight. Ze kunnen 24/7 gedurende meer dan 70.000 uren in gebruik worden genomen.

3YearWarranty-01

bepaal zelf je boodschap

Het is mogelijk om verschillende beelden af te spelen op verschillende momenten van de dag. Je kan het even goed eenvoudig houden door rechtstreeks de inhoud te gaan bepalen wanneer je dat wenst.

Broadcast Live TV-01

trek meer aandacht

Onze digitale posters kunnen van voorbijgangers klanten maken. Bewegende beelden trekken immers meer aandacht dan stilstaande beelden.

Tempered Glass Front-01

versterk de beleving

Dankzij bewegende beelden komt je boodschap sterker over en zet je meer aan tot actie.

laat je verrassen

door de functies

1500 CD-M2 Sunlight Readable-01

Window displays (1.500 cd/m²)

Deze digitale poster is in staat om zelfs in contact met direct zonlicht een constante beeldkwaliteit aan te houden. De helderheid ervan is zowat 5x beter dan dat van een eenvoudig televisiescherm.

Temperature Control-01

Advanced temperature control

Het ingebouwd aircosysteem zorgt er voor dat het scherm voortdurend kan functioneren in een etalage die constant zonlicht ondergaat, zonder in te boeten aan levensduurte.

Eco Power Timer-01

Power timer

Een timer stelt je in staat om het scherm aan- en uit te laten staan, exact zoals jij dat wenst.

Plug And Play-01

Plug & play

Een timer stelt je in staat om het scherm aan- en uit te laten staan, exact zoals jij dat wenst.

Eenvoudig te bevestigen.

Bekijk onze mount systemen.

Onze producten zijn eenvoudig te bevestigen dankzij onze grote range aan mount systemen. Plaats jouw display op muren of plafonds, of maak gebruik van onze floor stands om met je project in het oog te springen. Wij zorgen voor een oplossing op maat.

Wacht niet langer!

vraag nu je demo aan.