Freestanding Digital Display

Deze schermen zijn ideaal bij het gebruiken van openbare ruimtes. Een grondplan van de locatie, meer info over je producten of bedrijf, een bepaalde promotie,… de mogelijkheden zijn eindeloos.

Alle knoppen van deze Freestanding Digital Posters zitten verborgen in een afgesloten ruimte, waardoor iemand met slechte bedoelingen geen kans maakt.

Verkrijgbaar in 50″ I 55″

Digitale
Displays

Ontdek hier

de voordelen

24-7 Commercial Grade-01

24/7 commercieel gebruik

Digitale posters bestaan uit een LCD panel voor commercieel gebruik en LED backlight. Ze kunnen 24/7 gedurende meer dan 70.000 uren in gebruik worden genomen.

3YearWarranty-01

bepaal zelf je boodschap

Het is mogelijk om verschillende beelden af te spelen op allerlei momenten van de dag, volgens een op voorhand vastgelegd uurrooster. Je kan het even goed eenvoudig houden door rechtstreeks de inhoud te gaan bepalen op het moment dat jij dat wenst.

Broadcast Live TV-01

trek meer aandacht

Onze digitale posters kunnen van voorbijgangers klanten maken. Bewegende beelden trekken immers meer aandacht dan stilstaande beelden.

Tempered Glass Front-01

versterk de beleving

Dankzij bewegende beelden komt je boodschap sterker over en zet je meer aan tot actie.

laat je verrassen

door de functies

Eco Power Timer-01

low power consumption

The LED backlight technologie zorgt voor een betere helderheid en contrast. De levensduur is minimaal 70.000 uren en het energieverbruik is minimaal.

Ultra Wide Display-01

Wide viewing angle

Dankzij de IPS technologie voorziet de digitale poster in een fantastische beeldkwaliteit en een opmerkelijke gezichtshoek van 178°.

IPS Panel-01

450 CD/m² ips panel

De IPS technologie garandeert een echtere en scherpere weergave van de kleur, vanuit welke hoek je ook kijkt.

Plug And Play-01

Plug & play

Plug & Play is de meest rechtstreekse en makkelijkste manier om de inhoud op je scherm te doen verschijnen. USB stick plaatsen, inhoud selecteren, en klaar!

Wacht niet langer!

vraag nu je demo aan.