Digital A-Board Semi Outdoor

Het A-bord staat daar waar je klanten heen gaan of daar waar jij net wilt dat ze heen gaan. De bewegende beelden zorgen er daarbij voor dat je boodschap zeker gelezen wordt!

Verkrijgbaar in 43″

Digitale
Displays

Ontdek hier

de voordelen

24-7 Commercial Grade-01

24/7 commercieel gebruik

Digitale displays bestaan uit een LCD panel voor commercieel gebruik en LED backlight. Ze kunnen 24/7 gedurende meer dan 70.000 uren in gebruik worden genomen.

3YearWarranty-01

bepaal zelf je boodschap

Het is mogelijk om verschillende beelden af te spelen op verschillende momenten van de dag. Je kan het even goed eenvoudig houden door rechtstreeks de inhoud te gaan bepalen wanneer je dat wenst.

Broadcast Live TV-01

trek meer aandacht

Onze digitale displays kunnen van voorbijgangers klanten maken. Bewegende beelden trekken immers meer aandacht dan stilstaande beelden.

Tempered Glass Front-01

versterk de beleving

Dankzij bewegende beelden komt je boodschap sterker over en zet je meer aan tot actie.

laat je verrassen

door de functies

IPS Panel-01

Digital A-Board

De IPS technologie garandeert een echtere en scherpere weergave van de kleur, vanuit welke hoek je ook kijkt.

Ultra Wide Display-01

Wide viewing angle

Dankzij de IPS technologie voorziet de digitale poster in een fantastische beeldkwaliteit en een opmerkelijke gezichtshoek van 178°.

Eco Power Timer-01

low power consumption

The LED backlight technologie zorgt voor een betere helderheid en contrast. De levensduur is minstens 70.000 uren en het energieverbruik is minimaal.

Plug And Play-01

Plug & play

Plug & Play is de meest rechtstreekse en makkelijkste manier om de inhoud op je scherm te doen verschijnen. USB stick plaatsen, inhoud selecteren, en klaar!

Wacht niet langer!

vraag nu je demo aan.