My Signage portal

My Signage Portal is een enorm handig platform voor het updaten en beheren van jouw Digital Signage netwerk. Jarenlange ervaring zorgt ervoor dat My Signage Portal een expert is in het omgaan met een verscheidenheid aan gebruikers, zelfs voor netwerken van duizenden schermen die over de hele wereld worden ingezet.

Software

My Signage portal

Enkele mogelijkheden.

Nadat je je hebt aangemeld bij My Signage Portal, kan je beginnen met het uploaden, plannen en implementeren van je inhoud, eenvoudigweg vanuit je webbrowser. Vanaf hier kan je inloggen zonder extra software evenals de rapporten raadplegen van jouw digital signage netwerk.

Rapid Publishing

WERK JOUW DISPLAYS BIJ BINNEN ENKELE SECONDEN.​

De ‘Rapid Publishing’ tool werd ontwikkeld om het update proces te versnellen. Nu kan iedereen in slechts enkele seconden inhoud van een pc of laptop naar de juiste schermen sturen.

Kies de juiste oriëntatie van je scherm, versleep je mediabestanden, kies de juiste schermen en klik op ‘publiceren’. Zo eenvoudig is het!

Multi Zone Layout

GEBRUIK JOUW MEDIA OM SCHERM LAYOUTS TE MAKEN.

Ontwerp je eigen unieke layouts, in landscape of portrait modus, dankzij verschillende zones voor afbeeldingen, video’s, tekst of live webpagina’s.

Je kan je eigen achtergrondafbeeldingen uploaden of je kan speciale zones toevoegen die de tijd, datum of zelfs live televisie weergeven.

Custom BG

PAS JOUW EIGEN ACHTERGROND EN LETTERTYPES MAKKELIJK AAN.

Voor de ultieme merkconsistentie kan je exacte kleuren uit het palet selecteren om de achtergrond, scroll tekst, statische tekst, tijd en datum te wijzigen.

Je kan ook aangepaste lettertypes gebruiken voor statische tekstzones, indien deze door de software ondersteund worden.

Scheduling

LAAT ZIEN WAT JE WIL, WANNEER JE MAAR WIL.

Je kan een afspeellijst onmiddellijk publiceren, of kan je ervoor kiezen om een datum en tijdstip te kiezen waarop je je inhoud wil weergeven.

Op die manier kan je bijvoorbeeld ‘s ochtends een ontbijtmenu tonen, terwijl je ‘s middags overschakelt naar een algemeen menu. Je kan je content zo ver in de toekomst plannen als je wil.

Sync Screens

VOEG EEN SOEPELE SYNCHRONISATIE TOE OM EEN WOW-EFFECT TE CREËREN.

Je kan je inhoud op verschillende schermen of spelers binnen hetzelfde netwerk synchroniseren. Er zijn twee verschillende synchronisatiestijlen:

  • Kies voor één grote afbeelding of video, verspreid over meerdere schermen.
  • Kies ervoor om dezelfde inhoud perfect gelijklopend te laten spelen op meerdere schermen.
Scrolling Text

LAAT JE BOODSCHAP OVER HET SCHERM SCROLLEN.

Toon je eigen boodschap of berichten dankzij de ‘scrolling text’ functie. Je kan de richting, snelheid, grootte en het kleur van je tekst makkelijk aanpassen. Kies ook eigenhandig het kleur en de transparantie van de achtergrond.

Wens je live updates te vertonen? Dan kan je dankzij deze functie ook makkelijk RSS-feeds gaan toevoegen om het laatste nieuws op je scherm te laten verschijnen.

Remote Functions

BESTUUR JE SCHERM VANAF ELKE PLEK TER WERELD.

Naast het feit dat je de inhoud van je scherm vanop afstand kan bijwerken vanaf overal ter wereld, biedt My Signage Portal jou ook veel meer controle over het scherm.

Stuur opdrachten om je scherm opnieuw te starten, om het interne geheugen te formatteren, het afspelen van de inhoud te starten of te stoppen, het volume van het scherm aan te passen…

Manage Users

BEHEER DE PRIVILEGES VAN DE GEBRUIKERS.

Maak en beheer zoveel gebruikersaccounts als je maar wil.

Je kan instellen hoeveel toegang elke gebruiker heeft tot bepaalde functies, of je kan de toegang bij bepaalde functies beperken. Zo kan je bijvoorbeeld je receptionist(e) toestaan om het welkomstbericht van een scherm te wijzigen, en tegelijkertijd blokkeren om inhoud op te laden op hetzelfde of andere schermen.

Custom BG

ONTVANG ACTUELE RAPPORTEN OVER JE GEBRUIKERS, SCHERMEN OF SPELERS.

My Signage Portal houdt een overzicht bij van elke actie die wordt uitgevoerd op het CMS, zowel van gebruikers als van schermen en spelers.

Je kan de huidige status van een scherm bekijken, of controleren wie voor het laatst een speler heeft bijgewerkt.

Alle rapporten kunnen worden geëxporteerd als Excel spreadsheet.

Webpages

VOEG JE WEBSITE TOE AAN JE LAYOUT.

Webpagina’s aan je layout toevoegen opent een wereld van nieuwe mogelijkheden.

Toon je social media feeds, je bedrijfswebsite of zelfs een live webfeed van software van derden via digital signage.

Je kan een refresh rate instellen, zodat je website actueel blijft. Je kan ook meerdere webpagina’s binnen dezelfde zone weergeven.

Touch

MAAK JE EIGEN TOUCH SCREEN LAYOUT.

Ontwerp, implementeer en communiceer met je eigen inhoud voor touch screens.

Gebruik knoppen om door verschillende pagina’s te navigeren. Zo kan je makkelijk afwisselen tussen de weergave van afbeeldingen, video’s, galerijen en interactieve webpagina’s.

Je kan zelfs Android-apps starten dankzij een druk op een knop vanuit je afspeellijst.

Wacht niet langer!

vraag nu je demo in onze showroom aan of maak een afspraak.