Concept,
Creatie &
software

Om een Digital Signage project tot een goed einde te brengen, is er nood aan minstens 3 elementen: een display, een media player en een content management systeem. Meestal worden deze drie elementen aangeboden door verschillende verdelers.

Bij Ye Visual kan je echter voor een totaaloplossing kiezen, waarin alles in één pakket wordt aangeboden.

Bij ons kan je terecht voor de uitwerking én de uitvoering van jouw ideeën. We hebben tal van displays ter beschikking waarmee je een unieke beleving kan creëren. Verder zorgen we voor de nodige training, zodat je de software die wordt gebruikt snel onder de knie krijgt. Niet gevreesd: ook nadat het volledige project is geïnstalleerd blijven we ter beschikking voor al je vragen!

concept, creatie & software

easy to use content management system.

enkele mogelijkheden.

Achtergrond

Gebruik een specifieke kleur of gebruik een afbeelding naar keuze om je media zones te kaderen. Je kan natuurlijk ook de hele interface als achtergrond gaan ontwerpen, inclusief knoppen, om dan gebruik te maken van lege knop zones.

Knoppen

Link verschillende pagina’s aan elkaar en zorg ervoor dat er actie ondernomen wordt. Gebruik knoppen op video’s te starten, websites te openen, naar andere pagina’s te navigeren of Android compatibele applicaties te openen.

Branding

Gebruik het logo van je bedrijf en de bedrijfskleuren om de software volledig te personaliseren naar jouw huisstijl.

Tekst

Naast statische tekst, waarin het lettertype, het kleur en de lettergrootte aangepast kunnen worden, is er ook ‘scrolling’ tekst beschikbaar, waarmee je je boodschap over het scherm kunt laten ‘rollen’.

WIDGETS

Er zijn verschillende widgets beschikbaar om jouw interface te gaan optimaliseren. Zo kan je gebruik maken van de ‘weather widget’ of de ‘Date and Time’ widget, die beide real time informatie weergeven.

Afbeeldingen

Plaats één of meerdere afbeeldingen in je media zone en stel de duur en overgang in naar keuze. Op die manier creëer je interessante slideshows.

Media galerij

Naast slideshows kan je ook gebruik maken van media galerijen. Hierin kunnen afbeeldingen en video’s worden geplaatst. De media galerijen zijn erg gebruiksvriendelijk en kunnen geoptimaliseerd worden door de lengte of transitie aan te passen.

Screensavers

Wil je dat je interface niet de hele tijd zichtbaar is, dan kan je een schermbeveiliging instellen die na een zelf bepaalde tijd in werking treedt. Wanneer het scherm niet aangeraakt wordt, kan je ervoor zorgen dat een aparte afspeellijst automatisch tevoorschijn komt. Screensavers kunnen afbeeldingen, video’s, webpagina’s en RSS feeds bevatten.

Apps

Android compatibele apps kunnen altijd worden geïntegreerd in je touch screen content. Apps kunnen worden gestart vanuit een afspeellijst of via knoppen.

Websites

Integreer websites en webpagina’s in je touch screen interface om heel wat nieuwe mogelijkheden te openen. Alle ‘ingewikkelde’ functies die niet beschikbaar zijn via de standaard CMS tools kunnen verkregen worden via websites. Link naar je bedrijfswebsite, naar je sociale media, online kaarten, HTML 5 elementen of nog zoveel meer.

Video's

Stel je video’s zo in dat deze automatisch afgespeeld worden of plaats een ‘start’ knop zodat ze op commando kunnen worden gestart. Er kunnen zelf meerdere knoppen worden toegevoegd om verschillende video’s af te spelen op dezelfde pagina in je interface. Op die manier kan een overzichtelijke video galerij worden gecreëerd.

Makkelijk in gebruik:

Digital Signage software

Dankzij onze digital signage software kan je jouw netwerk van schermen op een erg eenvoudige manier beheren, van overal ter wereld. Met jarenlange ervaring binnen het digital signage domein is zijn onze software leveranciers expert als het gaat om het omgaan met een digital signage netwerk en het omgaan met een verscheidenheid aan gebruikers. Onze software is beschikbaar voor zowel touch als non-touch schermen.

Wacht niet langer!

vraag nu je demo in onze showroom aan of maak een afspraak.