POS Touch Advertising display small

Deze schermen zijn ideaal om te gebruiken in openbare ruimtes, bvb. om een product aan te prijzen of een nieuw product in de kijker te zetten.

Verder zijn deze schermen perfect om als MeetingRoom Booker te gebruiken. Het OS is Android, waardoor je een grote vrijheid hebt om een eigen bookingroom systeem te gebruiken.

Verkrijgbaar in 10″

Advertising
displays

Ontdek hier

de voordelen

24-7 Commercial Grade-01

24/7 commercieel gebruik

Digitale displays bestaan uit een LCD panel voor commercieel gebruik en LED backlight. Ze kunnen 24/7 gedurende meer dan 70.000 uren in gebruik worden genomen.

3YearWarranty-01

bepaal zelf je boodschap

Het is mogelijk om verschillende beelden af te spelen op verschillende momenten van de dag. Je kan het even goed eenvoudig houden door rechtstreeks de inhoud te gaan bepalen wanneer je dat wenst.

Broadcast Live TV-01

trek meer aandacht

Onze digitale displays kunnen van voorbijgangers klanten maken. Bewegende beelden trekken immers meer aandacht dan stilstaande beelden.

Tempered Glass Front-01

versterk de beleving

Dankzij bewegende beelden komt je boodschap sterker over en zet je meer aan tot actie.

laat je verrassen

door de functies

Eco Power Timer-01

low power consumption

The LED backlight technologie zorgt voor een betere helderheid en contrast. De levensduur is minstens 70.000 uren en het energieverbruik is minimaal.

Ceiling Mount-01

VESA Mounting Holes

Anders dan een bij een gewone tablet heeft deze display een geïntregeerd ophangsysteem, zodat het makkelijk te plaatsen is.

Modifications-01

Touch Screen

Verhoog de interactiviteit en betrokkenheid van je publiek dankzij het touch-systeem.

Eenvoudig te bevestigen.

Bekijk onze mount systemen.

Onze producten zijn eenvoudig te bevestigen dankzij onze grote range aan mount systemen. Plaats jouw display op muren of plafonds, of maak gebruik van onze floor stands om met je project in het oog te springen. Wij zorgen voor een oplossing op maat.

Wacht niet langer!

vraag nu je demo aan.