Contact - Ye Visual

Contact

Heb je een vraag over digital signage? Ben je op zoek naar meer informatie over onze producten? Contacteer ons voor meer informatie!

Ye Visual

Wij creëren jouw touchscreen applicaties op maat

Als Intuiface Expert maken wij interactieve en doelgerichte touchscreen-ervaringen op maat. Dit zowel voor je showroom, winkel, kantoor of beursstand. We hoeven daarbij geen code te schrijven, wat maakt dat we projecten sneller en goedkoper kunnen afleveren. We koppelen heel makkelijk sensoren, web-API’s, RFID lezers en andere elementen aan jouw interactief project. Via het cloudbased portaal kan jij eenvoudig zelf content en productinformatie toevoegen.

Stap jij ook mee in de digitale toekomst? Zo creëren we samen een unieke beleving voor jouw publiek!

Contact 02
Contact 01
Contact - get in touch

Locatie

Ye Visual

Gentseweg 226

8792 Waregem

Get in touch with our experts

Stuur ons een email met je vraag en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om ook jouw oplossing op maat te bespreken!

Wie is Ye visual?

Waarom kiezen voor Ye Visual?

Powered by INTUIFACE

Als Intuiface Expert maken wij in recordtijd interactieve en doelgerichte touchscreen-ervaringen, gekoppeld aan de nieuwste digitale technologieën.

Intuiface

Software

Onze software tools

Interactiviteit is een must. Onze developers ontwikkelen intuïtieve applicaties die helemaal passen binnen jouw concept en doel.

Data

Analytics Platform

Elk interactief project heeft een doel: verkopen, inspireren, opleiden,… De Analytics verzamelen relevante data en helpen je inzicht te krijgen in het bereiken van je doel.

Partners

Samenwerkingen

We gaan telkens voor de nieuwste vormen van interactiviteit. We werken dan ook enkel samen met partners die ons deze missie helpen volbrengen.

Training

Pas zelf content aan

Tijdens de training leer je de functionaliteiten van het Content Management Systeem kennen en leer je zelf een boodschap maken, delen en beheren.

Abonneer je hier op onze nieuwsbrief

Blijf up to date!