Vandekerckhove Groenten en Fruit

Vandekerckhove Groenten en Fruit

Ye Visual Blog - showcases

Vandekerckhove Groenten en Fruit is sinds jaar en dag een vaste waarde op verschillende markten. Het bedrijf gaat steevast voor een kraakvers en uiterst kwalitatief aanbod. Met de grootste zorg brengen ze hun ruim aanbod rechstreeks van op de vroegmarkt tot bij hun talrijke klanten.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on print
Share on email

Een nieuw pronkstuk

Bestickering door Ye Visual

Om hun cliënteel nog beter van dienst te kunnen zijn, liet Vandekerckhove Groenten en Fruit onlangs een compleet nieuwe vrachtwagen bouwen. Ye Visual mocht dit pronkstuk afwerken en voorzag de vrachtwagen zowel aan de binnenzijde als aan de buitenkant van bestickering die meteen in het oog springt.

Het productieproces

Voor de bestickering van de vrachtwagen werd niet over 1 nacht ijs gegaan. Verschillende malen werd gebrainstormd over de juiste afbeeldingen om zo maximaal de aandacht van de marktganger te trekken. De beelden werden nadien telkens geprint op high tack folies en voorzien van laminaat voor een optimale duurzaamheid. Het kleven van de meterslange prints gebeurde vervolgens met de grootste precisie door het Ye Visual Team.

Resultaat

Het resultaat is prachtig geworden. De vrachtwagen is een blikvanger geworden op de weg én op de markt. De kleurrijke afbeeldingen bezorgen iedere klant bovendien het water in de mond. Wedden dat het snoepkraam aan de overkant ineens veel minder aantrekkelijk is geworden, en je gewoon naar huis gaat met een tas boordevol verse groenten en fruit?

Klik hier op deze showcase te bekijken op Pinterest.

Meer info over dit artikel?

Leg ons gerust je vraag of je probleem voor, wij hebben de nodige expertise in huis en helpen je met veel plezier verder!

Download hier onze brochure

Misschien vind je volgende artikels ook interessant

Blijf je graag op de hoogte?

Aarzel niet om je in te schrijven op onze nieuwsbrief!