Squid Raambekleding

Squid® raambekleding

Ye Visual Blog - Onze Producten

Squid® is een zelfklevende, transparante stof voor raambekleding die van binnen naar buiten doorzichtig is, maar overdag de inkijk belemmert.

Het effect van Squid® is vergelijkbaar met dat van bevroren glas of een voilegordijn, maar zijn unieke textuur geeft een warm, natuurlijk gevoel. Squid® is minimalistisch en kan gebruikt worden in combinatie met andere raamdecoratie. Het past in elke interieurstijl.

Squid® houdt een groot deel van de zonnewarmte buiten en is zo ideaal als zonwerende oplossing. Het is een open, ademend textiel en is, in tegenstelling tot plastic raamfolie, compatibel met HR++(+) glas of hoogrendementsglas.

Squid® houdt een groot deel van de zonnewarmte buiten en is zo ideaal als zonwerende oplossing. Het is een open, ademend textiel en is, in tegenstelling tot plastic raamfolie, compatibel met HR++(+) glas of hoogrendementsglas.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on print
Share on email

De voordelen van Squid® raambekleding

Kleuren

Waarde en voordelen

Hoogwaardig
Textiel heeft een natuurlijke en nobele eigenschap, die een waardevolle touch geeft wanneer ramen of glazen wanden met Squid® zijn bekleed. Dankzij zijn open weefsel biedt Squid® zowel transparantie en privacy en ondersteunt het zo een open, ruimtelijke en minimalistische stijl.

Veelzijdig
Squid® creëert een minimalistische en harmonieuze, hoogwaardige uitstraling en kan elk raam bekleden, ongeacht soort en maat. Er staan geen limieten op. Squid® kan zelfs op XL-ramen geïnstalleerd worden, in vochtige ruimtes, ziekenhuizen en op HR++(+) glas.

Creativiteit
Je kunt unieke looks creëren door digitaal te printen of een ontwerp op Squid® uit te knippen. Maatwerk voor elke klant of project is maar één stap verwijderd.

Zonnebescherming
Dankzij Squid® zijn de HVAC-kosten lager en wordt een aangename en gezonde omgeving gewaarborgd, thuis of op het werk. Squid® Chalk reflecteert 36% van de zonne-energie en verlaagt de gevoelstemperatuur met 3°C. Squid® is UV-bestendig en is een ideale oplossing voor zongerichte ramen.

Eenvoudig
De installatie van Squid® is snel en eenvoudig. Er komt geen mechanisch gereedschap aan te pas, waardoor de installatie geluids- en stofvrij verloopt. Squid® is gemakkelijk te onderhouden en kan, wanneer nodig, een stuk sneller verwijderd worden dan raamfolie. Squid® is met andere woorden een hoogwaardige, maar economische oplossing.

Toepassingen

Niet-residentieel

● Squid® voldoet aan alle vereisten om te worden toegepast in kleine of grote (commerciële) projecten.

● Squid® bewees alvast haar diensten in verschillende sectoren waaronder de gezondheidszorg, bureauruimtes, retail en de horeca.

● Dankzij haar textieltextuur creëert Squid® een warme privacy-oplossing die het huiselijk gevoel versterkt in elk van deze sectoren.

● Squid® heeft een hoogwaardige uitstraling en het is een tijdelijke oplossing waardoor het interieur erg snel kan worden vervangen.

● Het creatief potentieel is enorm groot. Squid® kan namelijk digitaal worden bedrukt en voorzien van cut-outs die op hun beurt een communicatieve of decoratieve functie kunnen uitoefenen.

Residentieel

● Squid® werd ontwikkeld als een alternatief voor een voilegordijn en is met andere woorden de perfecte oplossing voor elk raam met behoefte aan privacy of zonwering in een residentiële woning.

● Squid® past op elk type en vorm van raam en past in iedere architectuur of interieur.

● Squid® beschermt enkel overdag de privacy en is bijgevolg complementair met verduisterende (gordijn)oplossingen.

Meer info over dit artikel?

Leg ons gerust je vraag of je probleem voor, wij hebben de nodige expertise in huis en helpen je met veel plezier verder!

Download hier onze brochure

Misschien vind je volgende artikels ook interessant

Blijf je graag op de hoogte?

Aarzel niet om je in te schrijven op onze nieuwsbrief!